Ce spune Mirela Vaida despre situația Andreei Bălan? Declarațiile emoționante ale vedetei: “Ziceai că prevestește…”

Veștile despre problemele de sănătate ale Andreei Bălan nu au stârnit doar îngrijorarea familiei, ci și prietenii și colegii acesteia au stat cu sufletul la gură până în momentul în care au aflat că starea cântăreței s-a îmbunătățit. Mirela Vaida a reacționat imediat după ce a aflat ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan, mai ales că cele două au păstrat legătura în ultima perioadă, având în vedere că sarcinile lor sunt apropiate.

Pentru că Andreea Bălan a fost activă pe toată perioada sarcinii și a dat semne că totul decurge perfect normal, nimeni nu a bănuit că vedeta ar putea întâmpina probleme în momentul nașterii celei de-a doua fetițe. Medicii au explicat ulterior că ceea ce a pățit Andreea Bălan se întâmplă destul de rar și de cele mai multe ori, urmările sunt grave. Cu toate acestea, cântăreața a reușit să depășească momentele dificile, a fost transferată de la Terapie Intensivă în salonul pe care îl decorase cu o mulțime de baloane, se simte mult mai bine și a reușit să își strângă fetița în brațe.

Ce spune Mirela Vaida despre situația Andreei Bălan?

Mirela Vaida a vorbit despre situația Andreei Bălan și privind lucrurile în ansamblu, vedeta spune că tot ceea ce a făcut cântăreața înainte de a o aduce pe lume pe micuța Clara Maria parcă a prevestit ceea ce urma să se întâmple.

“Nimeni nu s-ar fi gândit nici în cazul unei cezariene că s-ar putea întâmpla așa ceva. Eu cu Andreea am vorbit, am fost tot timpul în legătură pentru că știam că naștem la distanță mică, pentru că știam că ea își dorește foarte mult al doilea copil. Ea ne-a și ținut la curent cu toate pregătirile, pe instagram, pe facebook, a spus exact câte ore mai are până naște, că e ultima burtică, că se îmbracă mulat, câte kilograme a luat, cum și-a pregătit rezerva în spital și am văzut cu toții și spunea: Mai am puțin și o țin în brațe pe Clara Maria. Mă bucuram pentru că sunt mamă și știu, dar parcă acum dând filmul înapoi ziceai că prevestește cu fiecare pas că o să se întâmple o nenorocire, în sensul că atunci când îți pregătești și aștepți mai mult, vine cineva și îți arată că planurile nu sunt așa. Asta m-a dat peste cap pentru că eu nu pot să concep, nu vreau să concep că aducerea pe lume a unui copil ar însemna să rămâi cu niște traume pe viață. Tu ca mamă, la vârsta ei, la ambiția ei, la activitatea ei, la forța ei de muncă, adică nu vreau, nu pot și nu trebuie să concep.”, a spus Mirela Vaida, potrivit okmagazine.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mirela Vaida și Andreea Bălan.

Foto: facebook

Citește și:

Ce s-a întâmplat înainte ca Andreea Bălan să sufere stopul cardiac: Mi-au pus-o la obraz, am pupat-o, dar după aceea…'

Meghan Markle se gândește deja la cel de-al doilea copil? Ducesa de Sussex, dată de gol de prințul Harry

Rona Hartner: De 6 luni știam că voi avea cancer'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete