Ce spune Mirela Vaida despre locuitul cu soacra?

Artista și prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida (37 de ani) este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, o familie frumoasă, un soț atent, trei copii superbi și o soacră care-i este de mare ajutor.

Titza, mama soțului ei, este de o lună un extra-ajutor. Asta după ce a renunțat la locuința sa din Cluj-Napoca și s-a mutat în București, ca să-și îngrijească nepoții.

Întrebată cum este viața cu trei copii, Mirela a mărturisit pentru Libertatea: „Să știți că este fabuloasă și vă spun asta din toate punctele de vedere, pentru că e frumoasă, grea, obositoare.

Tudor are aproape 7 luni și nu mai doarme nopțile cum speram eu, își cere drepturile și toată noaptea mă suzetează. Mamele care alăptează exclusiv cunosc termenul.

Așa că îmi este foarte, foarte greu să nu dorm nopțile și a doua zi să fiu fresh la atâtea activități!

Dar asta e cea mai frumoasă provocare, pentru că tot ceea ce fac e pentru copiii mei și o fac cu bucurie și cu oboseală, dar e o oboseală frumoasă”.

Ce spune Mirela Vaida despre locuitul cu soacra?

De mai bine de o lună, Mirela locuiește cu soacra ei. Ce spune despre asta?

„Viața cu soacra e mai grea și mai plină de provocări decât viața cu 3 copii, cu 6, cu 9 sau câți vreți voi! Glumesc și nu glumesc. Să știți că pentru fiecare dintre noi a fost dificil.

Soacra a trebuit să lase orașul în care a trăit 30 de ani, în care a avut cele mai frumoase satisfacții profesionale, în care are prietene. În fiecare zi vorbește cu prietenele ei.

Să te rupi efectiv de viața pe care o ai, la vârsta pensionării, să lași totul în urmă, (…) să răspunzi tuturor cerințelor, să fii și ajutor, și gospodină, și bucătăreasă bună, și mamă bună, și soacră bună, și bunică minunată …  nu este deloc ușor!

Noi am primit-o cu brațele deschise, mai ales că pe mine viața nu prea m-a binecuvântat până acum cu ajutoare.

Să știți că nu pot vorbi mai urât, că se uită la mine, ea e geană pe mine! Deci, când vorbesc, trebuie să am grijă ce spun.

Soacra mea este un om minunat, Dumnezeu m-a binecuvântat cu așa o soacră – soțul ca soțul, dar soacra, mama soțului, este absolut minunată!

(…) Eu toată viața m-am plâns că Dumnezeu nu mi-a dat și mie un ajutor, dar mi-a dat trei copii unul după altul.

E! A venit soacra și, de atunci, casa e curată. Când mă întorc acasă mâncarea este caldă pe aragaz, copiii au mâncat, sunt spălați și liniștiți.

Soțul e și el mai liniștit că vine și ne vede pe toate femeile din viața lui, alea cele mai importante, împreună.”

Foto: Instagram

Citește și:

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o nouă locuință de la începutul anului acesta, dar nu au reușit să se mute încă în ea! Care este motivul?

Concertele Lara Fabian din Craiova şi Bucureşti amânate din cauza unei boli cu care artista a fost diagnosticată recent

Acum este o actriță de succes, dar Angelina Jolie își dorea să devină director al unei case funerare! Care este motivul din spatele acestei decizii?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete