Concertele Lara Fabian din Craiova şi Bucureşti amânate din cauza unei boli cu care artista a fost diagnosticată recent

Lara Fabian anunță cu regret fanii despre amânarea concertului de pe 17 noiembrie din Craiova și a celor din București din datele de 18 și 19 noiembrie din cauza unei infecții recente.

Artista suferă de o boală care nu îi permite să cânte, iar medicii i-au prescris repaus pentru cel puțin o săptămână, așa cum anunță chiar aceasta.

Lara Fabian urma să susțină un concert în Craiova, pe 17 noiembrie, și două concerte la București, pe 18 și 19 noiembrie.

Organizatorii nu au detalii concrete despre gravitatea situației și nu pot reconfirma datele în care evenimentele vor fi reprogramate.

Concertele Lara Fabian din Craiova şi Bucureşti amânate din cauza unei boli cu care artista a fost diagnosticată recent

Știrea a venit în ultimul moment de la artistă, cu doar o zi înaintea primului concert din București.

Cele două spectacole de la Sala Palatului din București sunt vândute într-o proporție mult mai mare decât cea prevăzută inițial, fanii Larei așteptând-o cu multă dragoste și nerăbdare.

Aceștia și-au arătat și acum compasiunea față de artista care i-a anunțat printr-un mesaj oficial că nu-și va putea îndeplini promisiunea.

„Dragii mei,

Cu tristețe în suflet sunt nevoită să-mi anulez concertele din această săptămână … Nu sunt capabilă să urc pe scenă. Medicul mi-a recomandat să iau o pauză.

Regret sincer această întâmplare care știu că va întrista și încurca pe mulți dintre voi. Îmi cer iertare pentru inconveniență.

Promit că mă voi revanșa. Cu sinceritate, Lara”, a scris artista, pe conturile sale de social media.

Organizatorii își cer iertare și ei în numele Larei Fabian și vor reveni cu detalii imediat ce artista va transmite următoarele informații.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Iulia Albu a comentat ținuta Adelinei Pestrițu de la gala E! Peoples Choice Awards

Andreea Bănică și-a pierdut ambii părinți când avea doar 23 de ani. Mesajul îndurerat al artistei: „Mă doare că nu și-au cunoscut nepoțeii’

Selena Gomez a fost criticată pentru că s-a îngrășat, iar acum a explicat totul. Ce s-a întâmplat cu silueta ei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete