Ce spune Gina Pistol despre apropierea cu Cătălin Scărlătescu: „Știu că mă iubește”

Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu sunt prieteni buni, dar fanii au crezut la un moment dat că între ei există ceva mai mult decât o relație de prietenie. Ce spune prezentatoarea de la Antena 1 despre apropierea de juratul de la „Chefi la cuțite'.

Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu s-au apropiat foarte mult în timpul filmărilor de la „Chefi la cuțite', motiv pentru care fanii au crezut că între ei ar exista mai mult. Speculațiile au dispărut după ce Gina Pistol a început să se afișeze cu Smiley. Nici Cătălin Scărlătescu nu mai este burlac, Doina Teodoru fiind partenera lui de mai bine de un an.

„Cătălin îmi este cel mai apropiat, pentru că de foarte multe ori ne întâlnim și în afara filmărilor, este ca un frate mai mare pentru mine.

Țin foarte mult la el. Este ocrotitor cu mine, grijuliu și știu că mă iubește. Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi, dar este una curată și sinceră. (…)

A știut să îmi fie alături și am legat o prietenie sinceră, foarte frumoasă, în care îmi place să investesc sentimente și timp', a declarat Gina Pistol pentru VIVA.

Gina Pistol îl consideră pe Cătălin Scărlătescu ca un frate mai mare și are numai cuvinte de laudă la adresa lui. „Am un respect și o iubire foarte curată pentru Cătălin și știu că este omul pe care eu mă pot baza în orice moment din viața mea, la fel cum și el se poate baza pe mine. A știut să îmi fie alături și am legat o prietenie sinceră, foarte frumoasă, în care îmi place să investesc sentimente și timp', a spus Gina.

gina-pistol-si-catalin-scarlatescu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete