Ce mesaj i-a transmis George Restivan, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, lui Silviu Prigoană. Cei doi nu se cunosc, nu s-au întâlnit niciodată

Adriana Bahmuțeanu se iubește de câteva luni cu George Restivan, bărbatul cu care în iulie s-a logodit în biserică. Silviu Prigoană, fostul ei soț, a felicitat-o pentru relație, iar acum, George Restivan, actualul partener, i-a transmis omului de afaceri un mesaj.

„Domnul Prigoană nu are nici o problemă, de ce ar avea o problemă? Tot respectul pentru domnul Prigoană, eu doresc binele la toată lumea', a spus George Restivan. Și a continuat: „Viața e scurtă, am niște prieteni care tocmai am aflat că au decedat, oameni de vârsta mea. Nu mai e loc de resentimente, trebuie să fie loc numai de bine! Să ne bucurăm de viață, să ne iubim! O iubesc foarte mult pe Adriana!', a transmis George Restivan pentru Silviu Prigoană, prin intermediul publicației click.ro.

Silviu Prigoană și George Restivan nu se cunosc, niciodată nu s-au văzut s-au întâlnit. Actualul logodnic al Adrianei Bahmuțeanu a locuit ani de zile în America, el a revenit abia acum în România, când a început povestea de iubire cu vedeta.

george-restivan-logodnic-adriana-bahmuteanu-mesaj-silviu-prigoana-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ce a spus Silviu Prigoană despre noua relație a Adrianei Bahmuțeanu

În luna iulie, Silviu Prigoană a spus că el îi urează fostei soții să fie fericită în noua căsnicie. „Îi urez casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper că de data asta a și nimerit!', a explicat omul de afaceri, după care a mai adăugat.

„Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!', a mai declarat atunci Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan aveau planuri de nuntă anul acesta, dar le-au amânat, vor ca băiatul lui, Blake, să se acomodeze în România, dar și să se recupereze, căci a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete