Ce spun elevii despre subiectele primite la matematică și istorie? Uite cât de mult s-au pregătit pentru examenul de Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă

Ce spun elevii despre subiectele primite la matematică și istorie

Cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat din acest an a început pe 20 august cu proba la Limba și literatura română, elevii au susținut astăzi proba obligatorie a profilului, iar mâine urmează proba la alegere. Subiectele pe care absolvenții de liceu le-au primit la matematică și la istorie au reușit să le creeze dificultăți, mulți dintre candidați mărturisind că nu s-au pregătit foarte mult pentru sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat. 

Chiar dacă au avut la dispoziție o vară întreagă să se pregătească și să acumuleze informațiile necesare pentru a promova examenul de Bacalaureat 2018, mulți dintre elevi au preferat să lucreze în timpul verii, motiv pentru care nu au reușit să își facă timp și pentru învățat.

Ce spun elevii despre subiectele primite la matematică și istorie?

După cele 3 ore în care au încercat să rezolve cerințele pe care le-au primit la matematică sau istorie, elevii au ieșit dezamăgiți din sălile de examen, spunând că subiectele au fost destul de dificile.

“Nu am învăţat pentru că am muncit. Am dat la matematică şi ne-au picat derivate, polinoame. Totul a fost greu. Sper să iau un cinci. Lucrez game taster de şase luni, am un venit, dar cum să muncesc fără bac? Trebuie să avansez.”, a spus un candidat la examenul de Bacalaureat, potrivit mediafax.ro.

Când vor fi afișate rezultatele examenului de Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă?

Imediat după ce vor trece de probele scrise, absolvenții de liceu nu vor scăpa de emoții, urmând să le fie evaluate competențele lingvistice și cele digitale. Astfel, primele rezultatele ale examenului de Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă, vor fi afișate pe data de 1 septembrie, până la ora 12. Elevii vor putea depune contestațiile pe 1 septembrie, între orele 12 și 16. Rezultatele finale vor fi afișate pe data de 6 septembrie.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă. Subiect și barem de corectare la istorie

Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă. Subiect și barem de corectare la matematică

Subiectele și baremele de corectare la Limba și literatura română. Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie