Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă. Subiect și barem de corectare la matematică

Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă. Subiect și barem de corectare la matematică

Absolvenții de clasa a XII-a trec din nou prin emoțiile examenului de Bacalaureat 2018, astăzi fiind programată proba obligatorie a profilului. Cei care au urmat un liceu cu profil real vor avea de rezolvat subiecte la matematică, în timp ce elevii care au terminat un liceu cu profil uman vor primi subiecte la istorie. Subiectul și baremul de corectare la matematică vor fi publicate pe site-ul Ministerului Educației, după terminarea examenului.

UPDATE 15:00: AICI poți vedea subiectul și baremul de corectare la matematică.

În sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2018 s-au înscris 45.052 de elevi, iar dintre aceștia, 28.488 fac parte din promoția 2017-2018, iar 16.564 sunt elevi din seriile anterioare. Elevilor li s-a permis accesul în sala de examen în intervalul 7:30 – 8:30. Elevii au la dispoziție 3 ore pentru rezolvarea cerințelor, timp calculat din momentul în care au fost împărțite foile cu subiecte. Pentru a redacta lucrările, absolvenții de liceu pot folosi doar instrumente de scris cu cerneală sau pastă de culoare albastră, în timp ce desenele vor fi realizate cu creion negru.

Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă. Subiect și barem de corectare la matematică

Elevii de liceu care au absolvit un liceu cu profil real susțin cea de-a doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă, la matematică. Subiectul și baremul de corectare vor fi disponibile atât pe site-ul Ministerului Educației, cât și pe avantaje.ro, începând cu ora 15.

Examenul de Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă, continuă mâine cu proba la alegere. Primele rezultate urmează să fie afișate pe 1 septembrie, până la ora 12, urmând ca între orele 12-16 să fie depuse contestațiile. Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat 2018, sesiunea 2018, vor fi publicate pe 6 septembrie, acestea putând fi consultate la avizierul centrelor de examen, dar și pe site-ul Ministerului Educației.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Subiectele și baremele de corectare la Limba și literatura română. Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă.

Cum îţi pregăteşti copilul pentru începerea anului şcolar: 4 lucruri importante de ştiut

Care este structura anului școlar 2018-2019? Uite când începe școala și când sunt programate vacanțele

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie