Ce simbolizează colierul pe care Andreea Răducan îl poartă tot timpul la gât?

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Fiecare dintre noi avem un anumit lucru de care nu ne putem despărți, nu neapărat pentru că este scump, ci pentru că are valoare sentimentală. Fie pentru că ne poartă noroc, fie pentru că ne amintește de o persoană dragă, acel obiect ocupă un loc special în sufletul nostru.

Pentru Andreea Răducan, colierul cu îngeraș pe care îl poartă tot timpul la gât are o semnificație aparte. Această bijuterie o leagă foarte mult de fiica ei, motiv pentru care nu renunță niciodată la acest colier, nici măcar atunci când merge la diferite evenimente unde ar putea alege o mulțime de alte accesorii.

Ce simbolizează colierul pe care Andreea Răducan îl poartă tot timpul la gât?

Relația pe care o are cu fiica ei este una foarte bine sudată, iar pentru ca între cele două să existe o legătură chiar și atunci când nu sunt împreună, Andreea Răducan a decis ca atât ea, cât și fiica ei să poarte mereu un simbol al relației mamă-fiică.

“Este un îngeraș pe care eu îl port și Amira are, de asemenea, la mânuță un îngeraș. De obicei se uită și se joacă cu el, deși îi povestesc că și ea are la mânuță un îngeraș și asta înseamnă că întotdeauna va fi mami lângă ea, chiar dacă mai pleacă la o competiție sau la diferite evenimente. Comunicăm foarte bine deja, încerc cumva nici să nu devină foarte mămoasă, e oricum un copil destul de independent chiar și pentru vârsta pe care o are și aștept să descoperim fiecare etapă din viața ei de acum încolo.”, a spus Andreea Răducan.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea ce simbolizează colierul pe care Andreea Răducan îl poartă tot timpul la gât.

Foto: facebook

Citește și:

Motivul pentru care Melania Trump nu și-a schimbat culoarea părului de când a devenit Prima Doamnă a Americii

Aceste vedete au peste 60 de ani și arată spectaculos. Care sunt secretele lor

Mama lui Kate Middleton, un patron mai mult decât autoritar. Le face viața un infern angajaților

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete