Andreea Raicu: „Obsesia care mi-a distrus viața. Obișnuiam să tânjesc …”

De-a lungul trecerii anilor, Andreea Raicu (42 de ani) a devenit din ce în ce mai sinceră referitor la dificultățile întâmpinate în viață.

În ochii publicului, fosta prezentatoare TV avea o carieră de succes și toate motivele să aibă încredere în propria persoană.

Abia după ce a renunțat la proiectele din televiziune însă, Andreea a putut renunța cu adevărat și la obiceiurile care-i aduceau nefericirea.

Andreea Raicu: „Obsesia care mi-a distrus viața”

Printre aceste obiceiuri se numără și lupta ei neîntreruptă pentru atingerea perfecțiunii.

„Obișnuiam să tânjesc după perfecțiune în toate aspectele vieții mele. Am crezut că perfecțiunea mă va face „acceptabilă” în ochii celorlalți”, mărturisește vedeta pe blogul său.

În același material, antreprenoarea dezvăluie și că dorința ei de a atinge perfecțiunea a început încă din copilărie.

„Când eram copil, voiam sa fiu cea mai bună din clasă. Voiam să iau notele cele mai mari, să primesc cele mai multe laude.”

Același lucru s-a întâmplat și în momentul alegerii carierei sale. „Am agonizat multă vreme asupra deciziei, dorindu-mi să fac alegerea perfectă.

Îmi doream cu disperare să fiu cea mai bună, angajatul perfect, care dă 100% în orice proiect.

(…)

Nu-mi vedeam greșelile ca pe experiențe de învățare, ci ca pe modul prin care ceilalți puteau vedea ceea ce nu voiam să vadă: că am defecte, că sunt imperfectă, că nu fac suficient.”

„Când ești prinsă în fuga după corpul perfect, relația perfectă, jobul perfect, nu mai vezi cât de frumoasă e viața ta cu adevărat”, a încheiat vedeta înainte de a oferi sfaturi utile pentru a depăși această obsesie.

„Am suferit foarte mult pentru că mama nu era acasă în perioada copilăriei”

„Am suferit foarte mult pentru că mama nu era acasă în perioada copilăriei. Era însoţitoare de bord şi plecările ei au lăsat nişte traume foarte puternice.

Îmi era foarte dor de ea când eram mică. Asta mi-a influenţat foarte mult viaţa şi veşnic am avut această teamă de abandon.

După care am început să fac terapie din cauza presiunii pe care am simţit-o din partea presei, nu eram obişnuită cu revistele de paparazzi.

Am avut la un moment dat o relaţie cu o persoană cunoscută şi atunci presiunea a fost extraordinar de mare.

A fost o perioadă în care oriunde mă duceam era cineva în spatele meu, un aparat de fotografiat, cineva care voia să ştie ceva despre viaţa mea.

Voiam să rămână doar a mea”, a declarat Andreea Raicu, în aprilie 2018, pentru Pro TV.

Foto: Instagram

Citește și:

I-a iubit și-apoi i-a părăsit! Ei sunt bărbații din viața Andreei Raicu

Angelina Jolie, din ce în ce mai îndrăzneață după divorțul de Brad Pitt. A pozat goală pentru coperta unei reviste!

Tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer, iar la scurt timp a mers și ea să își facă testele. Vedeta trece prin clipe grele!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete