Ce se va întâmpla în Bridgerton? Povestea va continua cu intrigi fabuloase

Ce se va întâmpla în Bridgerton? Povestea va continua cu intrigi fabuloase

Amplasată între 1813 și 1827, seria Bridgerton este o colecție de opt romane, fiecare dintre ele cuprinzând unul dintre cei opt copii ai vicecontelui Bridgerton: Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory și Hyacinth. 

Romanele Juliei Quinn „fierbinți și nebunești' despre femeile energice și îndrăznețe care sucesc mințile aristocraților au devenit noua senzație Netflix. Cumva, aceste povești din alcovul secolului XIX sunt moștenirea și blestemul lui Jane Austen.

Prima carte, așa cum știu acum milioane de oameni după ce a început să fie difuzată pe Netflix în luna decembrie, o urmează pe fiica cea mare Daphne, în timp ce aceasta este de acord cu o falsă curte pe care i-o face Simon Basset, ducele de Hastings. Basset, care a avut o copilărie dificilă, este hotărât să nu se căsătorească niciodată și să nu aibă niciodată copii. Prin această “curte falsă” speră să țină la distanță „mamele ambițioase' ale societății, în timp ce Daphne speră la rândul ei că interesul celui mai eligibil burlac din Londra îi va crește propria valoare pe “piața căsătoriilor”. Evident, se îndrăgostesc unul de celălalt, ducând la o mare de aventuri, scene pasionale și deznodământ… neașteptat.

Cea care o interpretează pe Daphne Bridgerton este Phoebe Harriet Dynevor, o actriță engleză ce și-a început cariera ca animatoare pentru copii. (foto galerie: Hepta)

Apariția serialului Bridgerton, strălucitor și plin de viață, în timp ce lumea e mai mult în casă, copleșită de pandemie, a încântat spectatorii, printre care și colegii autori ai Juliei Quinn. „Știau că avem nevoie de frumusețe și culoare, curcubee și povești delicioase', spune scriitoare irlandeză Marian Keyes. „Și ni l-au dat, mai întâi de toate vizual și apoi… cu bărbații. Adică ducele – mamă Doamne cum arată! Abundența absolută, luxul, vestimentația. Perucile reginei cu acele construcții incredibile. Și culorile, atât de vii și vibrante. Glicinele din jurul ușii de la intrare, ceaiurile de după-amiază, prăjiturile și macaroanele. Fabulos!'

Ce urmează să se întâmple în Bridgerton? Ei bine, cu opt cărți din serie, adaptările vor continua. Deși nimic nu este confirmat, Van Husen și-a exprimat dorința de a „spune povești și povești de dragoste pentru toți frații Bridgerton. Trebuie doar să citiți cărțile din serie scrise de Julia Quinn, traduse și în limba română, și veți avea imaginea intrigilor care urmează în … picantul serial de pe Netflix. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber