Ce se întâmplă cu Viorel Lis la 4 zile de la internarea în spital. Are COVID-19 la 78 de ani: „Este la o sursă de oxigen”

În vârstă de 78 de ani, Viorel Lis se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. În urmă cu patru zile, acesta a fost testat pozitiv cu coronavirus și internat la Spitalul „Matei Balș', din București. La scurt timp și soția a ajuns la unitatea medicală, acolo unde se află și acum.

Sâmbătă, 13 noiembrie, s-a aflat că Viorel Lis și Oana sunt infectați cu COVID-19. Amândoi se află acum în spital, sub tratament. Starea de sănătate a lui Viorel lis nu e tocmai bună, mai ales că are 78 de ani, dar și alte probleme medicale. „Am luat și noi beleaua, nu știu de unde, cum s-a întâmplat. Eu am avut simptome, iar când a început să aibă și Viorel nu mai puteam să am grijă și de el și de mine, așa că am mers la spital. Nu avem o formă foarte gravă, suntem vaccinați.

Au trecut de la doza 2 vreo 7 luni, trebuia să facem și doza 3. Am simțit o stare pe care nu am mai simțit-o niciodată. El e o persoană cu risc, el este la o sursă de oxigen, dar este la salon, ia tratament, eu sunt super fericită că avem loc în spital. 78 de ani are. Nu este intubat', a declarat Oana Lis prin Skype în emisiunea lui „Cătălin Măruță'.

viorel lis si oanaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Viorel Lis a fost primul internat în spital, apoi a urmat soția. Deși starea lui era mai gravă, acesta nu a vrut să meargă într-o unitate medicală, dar până la urmă a acceptat.

„Este o formă medie zic eu, nu sunt medic și nu știu, dar este o persoană cu risc. Trebuie să avem grijă cu diabetul. Avem simptome amândoi, trebuia să mergem la spital, nu puteam să stăm acasă. Cu greu am ajuns la spital, Viorel a ajuns aproape cu căruțul, nu mai putea să meargă. Suntem împreună în această situație. Vreau să ne facem bine, e tot ce îmi doresc. Covid-ul are aproape 2 ani, Viorel are 78, trebuie să îl bată Viorel', a mai declarat Oana Lis la Pro TV.

Viorel Lis, declarații din spital

Pe 13 noiembrie, Viorel Lis a fost sunat de jurnaliștii de la Antena Stars și atunci a vorbit despre starea lui de sănătate, după ce a fost infectat cu COVID-19.

„Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții', a spus el pentru Antena Stars în urmă cu patru zile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete