Ce se întâmplă cu Viorel Lis la 4 zile de la internarea în spital. Are COVID-19 la 78 de ani: „Este la o sursă de oxigen”

În vârstă de 78 de ani, Viorel Lis se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. În urmă cu patru zile, acesta a fost testat pozitiv cu coronavirus și internat la Spitalul „Matei Balș', din București. La scurt timp și soția a ajuns la unitatea medicală, acolo unde se află și acum.

Sâmbătă, 13 noiembrie, s-a aflat că Viorel Lis și Oana sunt infectați cu COVID-19. Amândoi se află acum în spital, sub tratament. Starea de sănătate a lui Viorel lis nu e tocmai bună, mai ales că are 78 de ani, dar și alte probleme medicale. „Am luat și noi beleaua, nu știu de unde, cum s-a întâmplat. Eu am avut simptome, iar când a început să aibă și Viorel nu mai puteam să am grijă și de el și de mine, așa că am mers la spital. Nu avem o formă foarte gravă, suntem vaccinați.

Au trecut de la doza 2 vreo 7 luni, trebuia să facem și doza 3. Am simțit o stare pe care nu am mai simțit-o niciodată. El e o persoană cu risc, el este la o sursă de oxigen, dar este la salon, ia tratament, eu sunt super fericită că avem loc în spital. 78 de ani are. Nu este intubat', a declarat Oana Lis prin Skype în emisiunea lui „Cătălin Măruță'.

viorel lis si oanaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Viorel Lis a fost primul internat în spital, apoi a urmat soția. Deși starea lui era mai gravă, acesta nu a vrut să meargă într-o unitate medicală, dar până la urmă a acceptat.

„Este o formă medie zic eu, nu sunt medic și nu știu, dar este o persoană cu risc. Trebuie să avem grijă cu diabetul. Avem simptome amândoi, trebuia să mergem la spital, nu puteam să stăm acasă. Cu greu am ajuns la spital, Viorel a ajuns aproape cu căruțul, nu mai putea să meargă. Suntem împreună în această situație. Vreau să ne facem bine, e tot ce îmi doresc. Covid-ul are aproape 2 ani, Viorel are 78, trebuie să îl bată Viorel', a mai declarat Oana Lis la Pro TV.

Viorel Lis, declarații din spital

Pe 13 noiembrie, Viorel Lis a fost sunat de jurnaliștii de la Antena Stars și atunci a vorbit despre starea lui de sănătate, după ce a fost infectat cu COVID-19.

„Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții', a spus el pentru Antena Stars în urmă cu patru zile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete