George Clooney, mărturisire uimitoare despre statutul de tată: „Nu am vrut să…”

George Clooney a vorbit despre paternitate într-un interviu, recunoscând că a ezitat să devină părinte.

Vedeta din Ocean’s 11 are gemenii de patru ani, Alexander și Ella, cu soția Amal Clooney și, deși nu iubește nimic mai mult decât rolul său de tată acum, el admite că nu a văzut copii în viitorul său înainte de a se căsători în 2014.

„Ascultă, nu am vrut să mă căsătoresc. Nu am vrut să am copii. Și apoi această ființă umană extraordinară a intrat în viața mea și m-am îndrăgostit nebunește. Apoi am știut din momentul în care am cunoscut-o că totul va fi diferit', a mărturisit actorul în vârstă de 60 de ani la WTF cu Marc Maron.

George Clooney a dezvăluit că a fost surprins când au descoperit că vor avea gemeni, spunând inițial era „cam pentru un' copil.

„Nu știam că voi avea gemeni. Există acel moment în care mergi la medic și ei scot această bucată de hârtie care este o sonogramă și spun Iată, este un băiețel. Eu zic: Băiețel, fantastic. Și apoi au spus: Și cealaltă este fata, iar eu am zis: Oh. Eram pregătit pentru unul… Îmi place acum și îi mulțumesc lui Dumnezeu că se au unul pe altul în timpul pandemiei', și-a amintit el.

Actorul de la Hollywood a mai dezvăluit că el și Amal au abordat prima dată subiectul de a avea copii la un an de la căsătorie. Cuplul a fost acasă la un prieten și a plecat la plimbare, unde Amal i-a spus lui George că au fost „norocoși' că s-au găsit și că ar trebui să-și împartă norocul „cu alți oameni'.

Actorul a spus că „s-a gândit la asta pentru un minut' și niciunul dintre ei nu „a luat o decizie' în privința copiilor la acel moment. George și Amal i-au întâmpinat pe Alexander și Ella pe 6 iunie 2017.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete