Ce salariu are Andreea Esca? Vedeta a răspuns, în sfârșit, la întrebarea care stă pe buzele multor români

Invitată la emisiunea “Vorbește lumea” de la Pro TV, Andreea Esca a fost de acord să răspundă la celebra întrebare care este legată, de ani întregi, de numele ei: “Ce salariu are Andreea Esca?”

Salariul vedetei Pro TV este, de ani buni, unul dintre cel mai bine păzite secrete din lumea televiziunii. De câte ori i s-a pus această întrebare, Andreea a răspuns cu câte o glumă.

Ce salariu are Andreea Esca

În emisiunea “Vorbește lumea”, vedetelor li se pun întrebări legate de căutările pe Google care includ numele vedetei invitate. Și cum una dintre cele mai frecvente informații pe care oamenii vor să o afle de pe Google despre Andreea Esca este aceea legată de salariul vedetei, Andreea a primit această întrebare și în cadrul emisiunii.

“Viața nu are sens fără întrebarea asta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun că este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am şi bănuiesc că este şi rentabil în economia businessului astfel încât toată lumea să meargă bine', a fost răspunsul Andreei.

Ce salariu s-a speculat că ar avea vedeta Pro TV

De-a lungul anilor, s-au făcut tot felul de supoziții referitoare la salariul prezentatoarei tv. Sumele vehiculate sunt dintre cele mai fabuloase, începându cu 5000 de euro lunar și terminând cu 40.000 de euro lunar.

Recent, Andreea a fost ținta unei glume făcute de un fan pe Instagram. Vedeta a postat o fotografie de pe o plajă din Egipt. Comentariul fanului a vizat, desigur, tot salariul: “Aş vrea şi eu o gagică cu un salar bun. Nu ai cum să n-o iubeşti. Sunt un băiat greu de cucerit. Weekend frumos!” Replica Andreei nu s-a lăsat prea mult așteptată, o replică promptă, în stilul care a consacrat-o: Important e să o iei chiar dacă nu are «salar» bun, că de profitori e plină lumea. Weekend frumos şi dumneavoastră'.

Citeste si

Andreea Esca nu crede în diete: „Bănuiesc că mai sunt și oameni care se mai uită după femeile cu forme'

Imagini de colecție cu Andreea Esca. Cum arăta la primele apariții tv?

Sursa foto: pagina de facebook a vedetei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete