Ce să nu-ți lipsească din garderoba de birou?

Schimbări în garderoba de birou

În garderoba ta de birou s-a instalat monotonia? Nu trebuie să faci investiții considerabile în multe piese vestimentare pentru a-ți reîmprospăta lookul, ci să fii atentă să incluzi doar câteva elemente originale, de efect. Iată despre ce este vorba.

Dacă lucrezi într-un mediu în care nu există o strictețe în ceea ce privește vestimentația, ai libertatea de a face combinații de care să nu ajungi să te plictisești. Dacă trebuie însă să te rezumi la elementele clasice de birou – cămașă, sacou, fustă, pantaloni, e posibil să ajungi să te simți constrânsă de puținele opțiuni. Iată cum să faci pentru a nu ajunge în acest punct.

Sacoul

Una dintre cele mai frecvente opțiuni cromatice este negrul, care transmite eleganță. Însă negrul înseamnă și sobritate, mai ales în ținutele office. Optează pentru sacouri în culori mai puternice, pentru unele în alb-negru sau pentru cele cu elemente grafice.

Pantalonii

Dacă nu poți negocia culoarea pantalonilor, alege o croială deosebită, care, bineînțeles, să îți pună în valoare silueta. Pantalonii drepți nu sunt singura opțiune! De asemenea, caută pantaloni cu diferite accesorii – curele deosebite, funde elegante, care să iasă în evidență.

Cămașa

Ai atâtea variante la îndemână, încât nu ai nici o scuză să te rezumi doar la modelele clasice. Chiar dacă serviciul impune cămașă albă, există numeroase opțiuni pentru a varia ținutele de-a lungul unei săptămâni. Alege cămăși din materiale fluide, care pot fi combinate în diferite moduri, sau cămăși cu diferite accesorii – nasturi deosebiți, funde sau detalii care să o scoată din anonimat.

Accesoriile

La birou, dacă ai de-a face cu ținute formale, accesoriile nu trebuie să fie atât de multe, încât să deranjeze privirea. Dacă preferi brățările de dimensiuni mari, renunță la a mai purta colier, sau invers. Dacă îți plac inelele, optează pentru brățări discrete. Iar dacă vrei să apelezi la un singur accesoriu, îți recomand un colier deosebit, care să completeze ținuta. Este suficient!

Foto: Shutterstock

Vezi și:

Look sofisticat fără prea mulți bani

Alegeri vestimentare care nu te pun în valoare

Cum te îmbraci la birou dacă îți dorești o promovare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete si Moda