Ce regretă Florin Busuioc după infarctul suferit

Ce regreta Florin Busuioc

Ce regreta Florin Busuioc

În luna noiembrie a anului trecut, vremea lui Busu a adus vești rele pentru întreaga României. Florin Busuioc a fost operat de urgență după ce a suferit un infarct.

Din fericire, Busu’ a trecut cu bine peste problemele de sănătate pe care le-a avut. A învins moartea cu zâmbetul pe buze și a revenit la postul TV după două luni de pauză.

Ce regretă Florin Busuioc după infarctul suferit

Acum, într-un interviu pentru okmagazine.ro, Florin Busuioc și-a deschis sufletul și a mărturisit ce își reproșează cel mai mult.

“Îmi reproşez că am fumat ca un turc dement, nu ca unul normal. Am avut o viaţă cam dezorganizată, în sensul că mă culcam pe la 2 noaptea şi mă trezeam la 5.
Acum mă culc la 22:30-23:00, sunt mult mai potolit. Şi nu mai simt deloc nevoia să fumez. Mi s-a luat. Nu neapărat că m-am speriat. N-am mai simţit nevoia să fumez. Sunt mai calm”, a spus Busu pentru okmagazine.ro.

Prezentatorul TV a început să fumeze de la vârsta de 17 și avea zile în care fuma câte cinci pachete de țigări.

“La 17 ani. Şi nu m-am oprit niciodată. Erau trei pachete pe zi. Asta în perioadele când nu aveam de scris! Când aveam de scris pentru Pro, cum ar fi Imnul Pro-ului sau alte proiecte, fumam cinci pachete. Îngrozitor de mult!”, a mărturisit Florin Busuioc pentru okmagazine.ro.

Trebuie să treci prin aşa ceva ca să iei în seamă

“Eu dacă sfătuiesc pe cineva acum să nu fumeze şi să trăiască mai în echilibru, nu o să mă asculte nimeni. Sfaturile bune pe care le dă cineva nu sunt luate în seamă. Trebuie să treci prin aşa ceva ca să iei în seamă. Nici eu nu aş fi luat în seamă”, a declarat Florin Busuioc în urmă cu o lună în cadrul emisiunii “Vorbeşte lumea”, de la Pro TV.

 

Iulia Sandu

foto: libertatea.ro

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete