Florin Busuioc trebuie să facă asta toată viața, dacă vrea să mai trăiască

În urmă cu aproximativ zece zile, Florin Busuioc a fost operat de urgență după ce a suferit un infarct.

Actorul a început să se simtă rău imediat după terminarea unui spectacol susținut la Craiova, iar colegii au sunat imediat la 112. Operația a decurs bine, iar în prezent, Florin Busuioc se află internat la Spitalul Fundeni, din Capitală.

Busu a păcălit moartea, iar starea lui de sănătate se îmbunătățește vizibil.

„Florin Busuioc a venit la spital în stare foarte gravă. A avut un vas mare de sânge complet obturat la inimă. După ce i-am montat un stent, putem spune că pacientul se simte mult mai bine. Are tensiunea 12.7, dar este în continuare intubat şi ventilat mecanic, starea lui generală fiind monitorizată de aparate. Nu este conştient, fiind în continuare sedat. Dacă nu se făcea această procedură în regim de urgenţă, şansele de supravieţuire ar fi fost minime. Din păcate, aici la clinică, noi nu aveam personal medical suficient. Operaţia a durat puţin, dar mobilizarea a fost mai grea', declara dr. Silviu Traşcă pentru click.ro, în urmă cu o săptămână.

Acum, Florin Busuioc trebuie să urmeze un regim de viață pentru a evita producerea unui alt infarct.

'Florin Busuioc a fost îngrijit corespunzător si totul este acum spre bine. Însa va trebui să ţină cont de câteva lucruri importante, în caz contrar, riscă un nou infarct. Busu va lua toată viaţa de acum înainte un medicament de coagularea sângelui destul de puternic. Acesta îl va obliga să renunţe la ţigări şi la alcool. Însă, fără pastila asta minune, arterele ar fi afectate', au declarat pentru Wowbiz.ro, surse apropiate.

 

Iulia Sandu

Foto: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete