Fotografia care a înfuriat-o pe Brigitte Macron. Cu cine s-a pozat soțul ei

fotografia care a înfuriat-o pe Brigitte Macron

Orice om are derapaje și nu este nimic anormal în asta, însă atunci când i se întâmplă unei oficialități, este arătat cu degetul și judecat. A venit rândul președintelui Franței să gafeze. Deși soția lui îi este tot timpul alături, implicându-se, supraveghindu-l și consiliindu-l să nu facă greșeli majore, totuși sunt lucruri care-i scapă de sub control. 

Pentru a fi împreună cu Emmanuel Macron, Brigitte a renunțat la cariera didactică. Pe vremea aceea, Emmanuel era doar ministru al Economiei. Odată cu preluarea mandatului de președinte al țării de către soțul ei, Brigitte a trebuit să devină mult mai responsabilă.

Preocupările ei sunt acum împărțite în mai multe direcții: are grijă de echipele de consilieri din jurul soțului ei, dar este tot timpul atentă și ca soțul ei să fie în formă atunci când se prezintă în public, astfel încât să nu aibă derapaje sau să se exprime greșit din punct de vedere gramatical.

Fotografia care a înfuriat-o pe Brigitte Macron îl înfățișează pe soțul ei între doi localnici de culoare

Conform www.gala.fr, unul dintre lucrurile care par să nu-i fi făcut prea multă cinste președintelui francez este o poză din septembrie 2018, când s-a aflat într-o vizită oficială în Insula Saint-Martin din Insulele Antile. În timpul băilor de mulțime, Macron obișnuiește să se fotografieze cu oamenii. Nu a făcut excepție nici cu acea ocazie. Fotografia care a înfuriat-o pe Brigitte Macron îl înfățișează pe soțul ei între doi localnici. Nimic neobișnuit până aici, însă problema a fost că unul dintre ei făcea un gest obscen, celălalt… era un hoț.

Unul dintre cele mai dure comentarii la fotografia postată pe Twitter a fost următorul: “El e conștient că e președintele Franței? Această impostură nu este sănătoasă“.

Așa cum era de așteptat, Prima Doamnă nu a fost extrem de încântată de gafa soțului ei. Ava Djamshidi, autoarea cărții Doamna președintă, invitată zilele trecute într-o emisiune la postul BFMTV, a spus că “este ceva ce ea nu a înțeles, pentru că este puțin tradiționalistă. În ce o privește, Brigitte are grijă să nu apară în poze în care să existe în cadru pahare sau în care nu este coafată corespunzător […] Nu vrea să înțeleagă că așa ceva se poate întâmpla în timpul unor astfel de deplasări“.

Citeste si

4 lucruri mai puțin știute despre Emmanuel Macron

Totul despre povestea de dragoste dintre Emmanuel Macron și soția acestuia, Brigitte Trogneux

Motivul pentru care Brigitte Macron nu poartă fuste lungi

Sursa foto: twitter, hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete