Ce plantă ți se potrivește în funcție de zodie

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Semnele zodiacale ne pot influența foarte mult viața, dar și alegerile pe care le facem, motiv pentru care ar fi bine să ținem cont de ele.

Zodia pe care o avem ne poate da câteva indicații atunci când vine vorba de vestimentație, culori pe care să le purtăm, metale prețioase, dar și atunci când vrem să ne alegem o plantă care să ne definească. Astfel, în funcție de zodia care ne guvernează viața, există câteva plante care ni se potrivesc perfect, conform goodhousekeeping.com.

1. Berbec- Zinnia

Pentru cei născuți în zodia Berbec, zinnia este planta cea mai potrivită. Berbecii sunt cei care știu mereu ce vor și luptă pentru ca lucrurile să se întâmple exact atunci când ei își doresc. Astfel, zinnia este o plantă care nu are nevoie de foarte multă îngrijire și este perfectă pentru acești nativi.

2. Taur- Liliac

Taurii sunt firi sensibile și lor li se potrivește perfect liliacul. Această plantă este considerată un simbol al dragostei și asta datorită culorii. Plantele mov sunt guvernate de Planeta Venus, planeta iubirii și de aici și această legătură.

3. Gemeni- Rozmarin

Gemenii sunt acele semne zodiacale care sunt interesate să stabilească conexiuni intelectuale cu cei din jur. Astfel, planta cea mai potrivită pentru ei este rozmarinul și asta pentru că aceasta ajută la o mai bună funcționare a creierului și îi ajută să gândească limpede.

4. Rac- Iasomie

Racii încearcă tot timpul să îi facă pe cei din jur să se simtă în siguranță. Astfel, pentru ei este recomandată iasomia. Această plantă oferă o senzație de liniște, lucru de care racii au nevoie în permanență.

5. Leu- Floarea-Soarelui

Leii aduc energie și o stare de bine oriunde merg. Floarea-soarelui este o plantă potrivită pentru ei și asta pentru că ea inspiră energie pozitivă.

6. Fecioară- Valeriană

Fecioarele sunt preocupate de cariera lor și muncesc foarte mult pentru a-și atinge scopurile. De multe ori au nevoie să se mai liniștească, iar valeriana ajută în acest proces. Această plantă îmbunătățește calitatea somnului și relaxează organismul.

7.  Balanță- Margarete

Balanțele sunt firi foarte romantice, iar margaretele li se potrivesc perfect.

8. Scorpion- Strugurele ursului

Scorpionul este cel mai pasional semn zodiacal, ceea ce înseamnă că și florile pe care le are în preajmă trebuie să fie la fel. Strugurele ursului este o plantă potrivită pentru această zodie, aceasta fiind și o plantă medicinală.

9. Săgetător- Magnolie

Săgetătorilor li se potrivesc magnoliile. Aceste flori sunt pline de viață și descriu perfect personalitatea acestor nativi.

10. Capricorn- Dafin

Capricornii nu se tem niciodată de provocări, iar planta potrivită pentru ei este dafinul. Asocierea nu este deloc întâmplătoare, dafinul fiind planta folosită în Grecia Antică pentru a-i premia pe câștigătorii Jocurilor Olimpice.

11. Vărsător- Bălușcă

Vărsătorii încearcă să îi aducă mereu împreună pe cei care contează pentru ei. Fiind niște firi foarte visătoare, lor li se potrivește bălușca, o plantă care mai este cunoscută și sub denumirea de Steaua din Betleem.

12. Pești- Floare de Lotus

Fiind un semn de apă, peștii se bucură de o creativitate ieșită din comun. Astfel, florea de lotus este perfectă pentru acești nativi, ea fiind folosită și în foarte multe ritualuri spirituale.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea aceste plante.

Foto: 123rf.com, pixabay.com

Citește și:

Horoscop ţigănesc martie 2017. Previziuni surprinzătoare pentru fiecare zodie în parte

Cea mai generoasă zodie. Atunci când iubește, dăruiește cu tot sufletul

Aceasta este cea mai altruistă zodie. Dacă este lângă tine, îți va fi de mare ajutor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Video