Horoscop ţigănesc martie 2017. Previziuni surprinzătoare pentru fiecare zodie în parte

Horoscop ţigănesc martie 2017. Previziuni surprinzătoare pentru fiecare zodie în parte

Primăvara începe în forță pentru multe zodii. Pe unii îi așteaptă schimbări majore, iar alții trebuie pur și simplu să fie precauți. Cu toate aceste, prima lună de primăvară poate fi caracterizată foarte bine de cuvântul „provocare'. Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte pentru luna martie, conform teotrandafir.com.

Horoscop ţigănesc martie 2017

BERBEC – PUMNAL

Luna martie, mai ales de la mijloc încolo, va fi una destul de tensionată din punct de vedere profesional. Nativii Berbec vor stă bine la capitolul dragoste, ba chiar este posibilă oficializarea actualei relaţii.

TAUR – COROANA

Până pe 15 martie, Taurii din zodiacul ţigănesc trebuie să tragă tare. Vor avea multe lucruri de făcut. Vor fi tot timpul în priză pentru că sarcinile vor veni din toate părţile. Sfârşitul lunii va fi unul mai relaxat.

GEMENI – SFEŞNIC

Pentru nativii zodiei Sfeşnic lucrurile nu stau tocmai roz din punct de vedere amoros. Trebuie să fie foarte atenţi mai ales la zilele de 20 şi 23 martie.

RAC – ROATĂ

Nativii Rac din zodiacul ţigănesc vor fi puşi în faţă unor provocări uriaşe. Anumite persoane încearcă să le destabilizeze relaţiile. Racii vor fi nevoiţi să dea dovadă de multă maturitate luna asta.

LEU – STEA

În sfârşit răsare Soarele şi pe stradă Leilor. Din 16 martie apar o serie de surprize plăcute din punct de vedere financiar.

FECIOARĂ – CLOPOT

Este o luna plină de schimbări pentru Fecioare. Aceşti nativi vor fi provocaţi să facă faţă unor situaţii complicate la fiecare pas. Vor trece cu brio de obstacole.

BALANŢĂ – MONEDĂ

Balanţele se vor lovi de o serie de situaţii neprevăzute. Au parte de multe lovituri de la viaţă, însă totul va fi în avantajul lor. Vor avea multe de învăţat la începutul acestei primăveri.

SCORPION – CUŢIT

Nativii zodiei Scorpion care sunt implicaţi într-o relaţie trebuie să dea dovadă de multă înţelegere în relaţiile lor de prietenie.

SĂGETĂTOR – TOPOR

În luna martie va curge lapte şi miere pentru nativii Săgetător. Nimeni nu le va putea stă în cale în realizarea proiectelor care îi încânta atât de mult.

CAPRICORN – POTCOAVĂ

Din punct de vedere amoros, lucrurile vor fi ceva mai confuze mai ales din 15 martie încolo. Totul capătă sens spre finalul lunii.

VĂRSĂTOR – CUPĂ

Vărsătorii vor avea o luna bună în linii mari, însă vor avea de luat câteva decizii importante pentru sufletul lor.

PEŞTI – CAPELĂ

Nativii zodiei Peşti vor avea ceva norişori deasupra sectorului amoros. Trebuie să fie pregătiţi oricând pentru o mică furtună.

Foto: 123rf.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Cea mai generoasă zodie. Atunci când iubește, dăruiește cu tot sufletul

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Berbec: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Taur: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Gemeni: dragoste, carieră, bani, sănătate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop