Ce nu trebuie să-i lipsească unei femei din geantă?

Știm deja că geanta femeii e ca un cufăr magic fără fund. Vrem să fim pregătite pentru orice așa că luăm cu noi tot ce considerăm folositor.

Ce nu trebuie să-i lipsească unei femei din geantă?

Cu toate că avem o mulțime de obiecte pe care le folosim o dată sau de două ori, câteva dintre ele nu ar trebui să lipsească niciodată din geanta noastră.

Șervețele umede și uscate

Fie că sunt uscate sau umede (recomandat e să le ai pe ambele), se întâmplă să avem nevoie de șervețele mai mereu.

Noi femeile ținem mult la igienă, iar șervețelele le folosim cu mai multe scopuri, cum ar fi curățatul ochelarilor, ștergerea suprafețelor pe care stăm, mergem la baie.

Oglindă

Cred că am trecut toate printr-o situație în care oglinda ne-ar fi ajutat enorm. De aceea, pentru a evita să fii luată prin surprindere, ține o oglindă cu tine mereu.

Nu știi niciodată când ai nevoie de ea, deci mai bine o ai cu tine tot timpul. În plus, sunt multe modele de oglinzi drăguțe și compacte, perfecte pentru geantă.

Absorbante sau tampoane

Cel mai neplăcut moment este atunci când nu avem un tampon în geantă. De multe ori, uităm de ele și de faptul că e posibil să le folosim.

Mai bine decât să alergi la magazine după ele, te asiguri că ai cel puțin 2 în geantă. Așa poți ajuta și o prietenă dacă are nevoie.

Leucoplast

Este foarte util să avem un pachet cu plasturi în geantă. Dacă porți pantofi cu toc înalt sau încălțăminte care știi că are obiceiul să îți provoace răni, atunci ai grijă să ai tot timpul un leucoplast sau mai multe.

Ață dentară

La fel ca tampoanele, nu știi când ai nevoie de ața dentară. Se întâmplă să treci prin situația jenantă în care ți se spune că ai ceva între dinți, așa eviți acest lucru. Igiena orală este și ea importantă, așadar pune ața în geantă și ia-o cu tine peste tot.

Dezinfectant

Nu avem întotdeauna posibilitatea să ne spălăm pe mâini, de aceea dezinfectantul e o idee bună. Există multe tipuri, cu diferite arome și se găsesc cam la orice magazin. Plus că e ușor de transportat și nici nu simți că îl ai în geantă.

Redactat de Ana Maria Niță-Bungrezeanu

Citește și:

Cum ne asortăm coafura cu ținuta? Obține un look inedit în 6 pași simpli

Nu trebuie să-ți lipsească din garderobă! 6 moduri în care poți purta perle

Depuneri de grăsime, celulită, vergeturi și piele flască: cum le putem soluționa cu ajutor de la specialist

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete si Moda