Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la Evaluarea Națională? Veștile nu sunt prea bune pentru cea mai bătrână mamă din România

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a trăit numai cu emoții în ultima săptămână, după ce fiica ei, Eliza, a susținut examenele de la Evaluarea Națională. Săptămâna trecută, în timp ce își aștepta fiica să iasă din sala de examen, femeia nu s-a simțit deloc bine din cauza faptului că a stat în tensiune.

În timp ce fiica ei, în vârstă de 13 ani, se afla în sala de examen, cea mai bătrână mamă din România nu a putut să se liniștească. În ziua în care fata ei a dat examen, femeii, în vârstă de 80 de ani, i s-a făcut rău din cauza emoțiilor. Astăzi, cele două au aflat rezulatele celor două probe susținute pe 11 și 13 iunie.

Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la Evaluarea Națională?

Din păcate însă, veștile nu au fost prea bune pentru că Eliza nu a reușit să obțină note de trecere la ambele materii. Astfel, Eliza Iliescu a luat 8,50 la limba și literatura română, însă nu mai 4,55 la matematică, potrivit site-ului evaluare.edu.ro. În total, Eliza a obținut o medie de 6,52.

Adriana Iliescu a devenit mamă la 67 de ani, în anul 2005, după ce a apelat la o procedură de înseminare artificială. Ea a făcut tot ce a putut pentru a-și crește fiica, de numai 13 ani, așa cum a știut ea mai bine. În tinerețe, a fost profesoară de limba și literatura română, așa că a încercat să o ajute cu învățatul.

„Învăţăm împreună. De meditator nici nu se pune problema, nu avem bani să aruncăm pe meditaţii. Ne pregătim acasă, noi două. Eliza este foarte bună la Română, iar la Matematică ne descurcăm. Lucrăm suplimentar', a declarat în trecut Adriana Iliescu, la Kanal D.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Adriana Iliescu, dezvăluiri emoționante despre viața alături de fiica ei: „Avem un an greu… Nu avem bani'

Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Cu ce sumă își întreține fiica lunar

Adrianei Iliescu i s-a făcut rău în ziua în care fiica ei a susținut Evaluarea Națională! Femeia de 80 de ani nu a rezistat în fața emoțiilor de părinte

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete