Ce note a obținut Lorelai Moșneguțu la Evaluarea Națională?

Ce note a obținut Lorelai Moșneguțu la Evaluarea Națională

Anul 2018 a fost unul încărcat pentru Lorelai Moșneguțu. Fetița care a uimit pe toată lumea cu talentul ei a trecut prin emoțiile primului examen important, Evaluarea Națională, iar notele pe care le-a obținut îi vor asigura o medie de admitere suficient de mare pentru a intra la un liceu bun.

Printre absolvenții de clasa a VIII-a care au susținut în acest an Evaluarea Națională se numără și Lorelai Moșneguțu. În ciuda problemelor sale de sănătate, fetița a dovedit că este preocupată de educația ei și a obținut note mari la cele două probe ale examenului, limba română și matematică.

Ce note a obținut Lorelai Moșneguțu la Evaluarea Națională?

Lorelai Moșneguțu a primit nota 8,45 la limba și literatura română, iar lucrarea sa la matematică a fost notată cu 7,25, potrivit libertatea.ro. Astfel, media finală obținută la Evaluarea Națională este 7,85. Această notă nu reprezintă media de admitere finală, ci aceasta va fi calculată luând în calcul și media celor patru ani de gimnaziu.

Foto: facebook

Citește și:

Ce note a luat la Evaluarea Națională 2018 fiica prezentatoarei TV Corina Dănilă

Cum arată acum actrița care o interpreta pe Xena, prințesa războinică? Făcea furori în anii 90 când o urmăreau la televizor milioane de oameni din toată lumea

Ce poreclă a primit Meghan Markle din partea prințului Charles?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete