Adrianei Iliescu i s-a făcut rău în ziua în care fiica ei a susținut Evaluarea Națională! Femeia de 80 de ani nu a rezistat în fața emoțiilor de părinte

Adriana Iliescu a fost alături de fiica ei, ieri dimineață, când Eliza a susținut prima probă scrisă de la Evaluarea Națională, și anume examenul la Limba și literatura română. În timp ce o aștepta la școală pentru susținerea primului examen important din viața ei, Adrianei i s-a făcut rău din cauza emoțiilor.

În timp ce fiica ei, în vârstă de 13 ani, se afla în sala de examen, cea mai bătrână mamă din România nu a putut să se liniștească. În ziua în care fata ei a dat examen, femeii, în vârstă de 80 de ani, i s-a făcut rău.

Adrianei Iliescu i s-a făcut rău în ziua în care fiica ei a susținut Evaluarea Națională

Adriana Iliescu și-a mai revenit abia când a ajuns acasă cu fiica ei. Eliza i-a povestit, apoi, mamei sale ce a făcut la proba scrisă de Limba și literatură română de la Evaluarea Națională.

„Eliza este fericită! A făcut foarte bine la examenul de Evaluare Națională. A făcut bine și la partea de gramatică, dar și la compunerea de la punctul B. Acolo, a inventat o poveste cum că ar fi mers într-o excursie cu mamă ei. Noi am fost în excursii, dar în alte zone. Văzuse ea la televizor și pe internet cum arată Alba Iulia și Sibiu și asta a ajutat-o foarte mult la descrierea pe care a făcut-o în compunere. Am comparat pe internet răspunsurile ei cu cele corecte și am aflat că a făcut foarte bine. Suntem fericite!

Mai rămâne să vedem cum va fi notată la partea de creație și, apoi, să vedem ce se întâmplă miercuri la matematică. Acolo n-am meditat-o și nu am avut cum să o ajut… o să vedem', a declarat Adriana Iliescu, cea supranumită cea mai bătrână mamă din România, pentru WOWbiz.ro.

După ce emoțiile examenului au trecut, Adriana Iliescu și-a revenit, a început să se simtă mai bine, iar acum este mult mai veselă.

„Mititica (n.r. Eliza) este copleșită de emoții. Nu mănâncă, nu se odihnește, nu se uită la televizor pentru că nu îi arde. Nu poate să învețe la matematică și nici să citească. Stă degeaba, iar eu o laș pentru că trebuie să se liniștească! Deși a spus că nu are emoții, e totuși primul examen mare pe care îl susține. Mai sunt și gândurile astea, ce liceu să aleagă și unde să meargă de acum înainte. E o săptămâna grea, dar ne descurcăm noi. Nici eu nu am putut să gătesc și nici nu cred că o să prepar ceva săptămâna asta.  Nici ea nu poate și nici eu.

Cum să stau în bucătărie când ea are nevoie de suport?! Mie mi-a fost cam rău dimineață (n.r.: luni, în ziua examenului Elizei). De la emoții, da. Am avut o stare de greață de la starea aia de îngrijorare. Nici de dormit nu am dormit, nici eu și nici ea, mititica. Însă, va trece și perioadă asta și o să ne revenim', a declarat Adriana Iliescu, pentru sursa citată.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Adriana Iliescu, dezvăluiri emoționante despre viața alături de fiica ei: „Avem un an greu… Nu avem bani'

Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Cu ce sumă își întreține fiica lunar

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie