Barbie de România a dat-o în bară, pentru a doua oară! A PICAT din nou examenul de BACALAUREAT

Vezi pozele

Barbie de România a susținut, din nou, anul acesta examenul de Bacalaureat, după ce a picat anul trecut. Din păcate, însă, se pare că blonda nu a învățat suficient nici anul acesta și a picat examenul maturității pentru a doua oară.

Barbie de România, pe numele ei real Sabrina Fabian, nu a reușit să obțină, nici anul acesta, media 6 la toate cele trei materii, pentru a promova examenul de Bacalaureat, conform spynews.ro. Aceasta a fost la limită și mai avea nevoie doar de 0,07 sutimi pentru a trece examenul maturității.

Ce note a luat Barbie de România la Bacalaureat?

Sabrina Fabian a obținut următoarele note la examenul maturității: 6,25 la Limba și Literatura Română, nota 5,65 la Istorie, iar la Psihologie 5,9. Din păcate, blonda va fi nevoită să se înscrie și în sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat.

Barbie de România a picat pentru a doua oară examenul de bacalaureat. Vedeta nu a obținut media 6 așa cum trebuia ca să promoveze examenul maturității.

Cine este Barbie de România?

Sabrina Fabian a devenit cunoscută sub numele de Barbie de România, după ce a participat la emisiunea „X Factor', de la Antena 1. Ea a apărut pe scenă îmbrăcată numai în roz, iar în timpul reprezentației sale a leșinat. De atunci, apariția ei a stârnit o mulțime de controverse.

REZULTATE BACALAUREAT 2017

Astăzi, 5 iulie, s-au afişat primele rezultate obţinute de elevi, în prima sesiune iunie – iulie a examenului de bacalaureat 2017.

Rezultatele de la examenul de Bacalaureat 2017 au fost afișate pe site-ul edu.ro. Rezultatele sunt afișate pentru fiecare județ în parte. Vezi AICI harta interactivă pe județe și află ce notă ai luat la prima sesiune a examenului maturității.

După afișarea primelor rezultate de la Bacalaureat 2017, elevii nemulțumiți de notele pe care le-au primit pot depune contestații în aceeași zi, pe 5 iulie, în intervalul orar 16:00 – 20:00.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Ce note au luat elevii la examenul de bacalaureat în sesiunea de vară

Fulgy, băiatul Clejanilor, a PICAT examenul de Bacalaureat 2017! Ce NOTE a luat fratele Margheritei de la Clejani

Anca Țurcașiu este o mamă mândră. Băiatul ei a obținut nota 10 la matematică. Uite ce note a luat la celelalte două probe ale examenului de Bacalaureat

Carmen Simionescu a luat examenul de Bacalaureat 2017! Ce note obținut fiica lui Adi Minune

Nicole Cherry a promovat examenul de Bacalaureat 2017. Uite ce note a obținut cântăreața

S-au afișat rezultatele la examenul de Bacalaureat 2017! Ce notă a luat Ilinca Băcilă, concurenta de la Eurovision 2017

S-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2017. Uite ce notă a luat băiatul cel mare al lui Dan Bittman

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete