Barbie de România a dat-o în bară, pentru a doua oară! A PICAT din nou examenul de BACALAUREAT

Barbie de România a susținut, din nou, anul acesta examenul de Bacalaureat, după ce a picat anul trecut. Din păcate, însă, se pare că blonda nu a învățat suficient nici anul acesta și a picat examenul maturității pentru a doua oară.

Barbie de România, pe numele ei real Sabrina Fabian, nu a reușit să obțină, nici anul acesta, media 6 la toate cele trei materii, pentru a promova examenul de Bacalaureat, conform spynews.ro. Aceasta a fost la limită și mai avea nevoie doar de 0,07 sutimi pentru a trece examenul maturității.

Ce note a luat Barbie de România la Bacalaureat?

Sabrina Fabian a obținut următoarele note la examenul maturității: 6,25 la Limba și Literatura Română, nota 5,65 la Istorie, iar la Psihologie 5,9. Din păcate, blonda va fi nevoită să se înscrie și în sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat.

Barbie de România a picat pentru a doua oară examenul de bacalaureat. Vedeta nu a obținut media 6 așa cum trebuia ca să promoveze examenul maturității.

Cine este Barbie de România?

Sabrina Fabian a devenit cunoscută sub numele de Barbie de România, după ce a participat la emisiunea „X Factor', de la Antena 1. Ea a apărut pe scenă îmbrăcată numai în roz, iar în timpul reprezentației sale a leșinat. De atunci, apariția ei a stârnit o mulțime de controverse.

REZULTATE BACALAUREAT 2017

Astăzi, 5 iulie, s-au afişat primele rezultate obţinute de elevi, în prima sesiune iunie – iulie a examenului de bacalaureat 2017.

Rezultatele de la examenul de Bacalaureat 2017 au fost afișate pe site-ul edu.ro. Rezultatele sunt afișate pentru fiecare județ în parte. Vezi AICI harta interactivă pe județe și află ce notă ai luat la prima sesiune a examenului maturității.

După afișarea primelor rezultate de la Bacalaureat 2017, elevii nemulțumiți de notele pe care le-au primit pot depune contestații în aceeași zi, pe 5 iulie, în intervalul orar 16:00 – 20:00.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Ce note au luat elevii la examenul de bacalaureat în sesiunea de vară

Fulgy, băiatul Clejanilor, a PICAT examenul de Bacalaureat 2017! Ce NOTE a luat fratele Margheritei de la Clejani

Anca Țurcașiu este o mamă mândră. Băiatul ei a obținut nota 10 la matematică. Uite ce note a luat la celelalte două probe ale examenului de Bacalaureat

Carmen Simionescu a luat examenul de Bacalaureat 2017! Ce note obținut fiica lui Adi Minune

Nicole Cherry a promovat examenul de Bacalaureat 2017. Uite ce note a obținut cântăreața

S-au afișat rezultatele la examenul de Bacalaureat 2017! Ce notă a luat Ilinca Băcilă, concurenta de la Eurovision 2017

S-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2017. Uite ce notă a luat băiatul cel mare al lui Dan Bittman

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete