Ce mesaj le-a transmis Monica Gabor fiicei sale și băiețelului lui Mr. Pink cu ocazia zilei de 1 iunie?

Ce mesaj le-a transmis Monica Gabor fiicei sale și băiețelului lui Mr. Pink cu ocazia zilei de 1 iunie?

Monica Gabor nu a dorit să lase ziua de 1 iunie să treacă fără să transmită un mesaj special atât fiicei sale, Irina, cât și fiului său vitreg, Antony.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a plecat de câțiva ani din România și s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde și-a refăcut viața alături de multimilionarul chinez Mr. Pink, pe numele său adevărat Poe Qui Ying Wangsuo.

După mai multe tentative, Monica Gabor a reușit să o aducă în America pe Irina și să formeze, în sfârșit, o familie completă alături de fata ei, de Mr. Pink și de fiul acestuia, Antony.

Frumoasa brunetă are o relație foarte apropiată nu doar cu Irina, ci și cu Antony. Monica îi crește pe ambii copii împreună cu Mr. Pink și le oferă cea mai aleasă educație. Irina este deja domnișoară la cei 14 ani și este din ce în ce mai frumoasă, asemenea mamei sale, în timp ce băiețelul afaceristului chinez are parte de iubire necondiționată din partea Monicăi.

Puștiul este foarte atașat atât de Irina, cât și de Monica, iar relația lui cu aceasta din urmă este cât se poate de frumoasă dacă este să ne luăm după numeroasele fotografii cu copiii pe care fosta doamnă Columbeanu le postează pe Instagram.

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Monica Gabor a ținut să transmită un mesaj emoționant celor doi copii: „Copiii noștri au nevoie mai mult de timp cu noi decât de cadourile pe care le cumpărăm pentru ei. Irina și Antony, vreau ca niciodată să nu uitați cât de speciali sunteți pentru mine. Mi-ați făcut viața mai bună în toate modurile posibile', a scris Monica pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete