Drama în familia câștigătoarei de la „Masterchef”, Aida Parascan: „Durerea și suferința nu pot fi exprimate…”

Drama în familia câștigătoarei de la „Masterchef”, Aida Parascan: „Durerea și suferința nu pot fi exprimate…”

Acum o lună de zile, Aida Parascan anunța că va deveni pentru a patra oară mămică. Întreaga familie era extrem de fericită, însă din păcate, câștigătoarea de la „Masterchef' le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că a pierdut copilașul.

Aida, în vârstă de 39 de ani, a declarat că sarcina aceasta nu a fost deloc ușoară, însă nu se aștepta să piardă micuțul. În toamnă ar fi trebuit să aducă pe lume cel de-al patrulea copil. Vestea tristă a fost anunțată pe Facebook chiar de mămică de pe patul de spital, iar mesajul a fost unul cutremurător.

„Au trecut 5 luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mamă care așteaptă un bebe. În ultima săptămână însă am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea și la propriu și la figurat. Inima „îngerașului' a încetat să bată. Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu. A făcut și va face parte mereu din familia noastră și din mine și toți l-am iubit enorm. Durerea și suferința nu pot fi exprimate în cuvinte, mă rog să pot înțelege sensul a tot ce s-a întamplat și mulțumesc pentru că sunt în viață și că mă întorc acasă la cei care mă iubesc', a fost mesajul mămicii îndurerate.

Înainte de acestă pierderea, Aida Parascan a vorbit și despre relația pe care o are cu tatăl celor trei copii: Gianina (20 de ani), Samuel (13 ani) și Emilia (10 ani). Ea a dezv[luit faptul că are grijă singură de copii de șapte ani și că tatăl lor și-a ales un alt drum.

„Să spunem că avem o relație atipică. Eu am luat deciziile mele, el, pe ale lui. Mi-am crescut copiii singură, de 7 ani fac acest lucru… eu mă descurc singură. Un bărbat poate să fie lângă tine sau nu, dar un copil este cu tine toată viața. Niciodată să nu te simți obligată să faci un avort. Unei femei nu trebuie să-i fie frică să-și crească copiii singură. Foarte greu un bărbat simte ceea ce simte o femeie în privința unui copil… suntem diferiți', povestea câștigătoarea „Masterchef'.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete