Ce mesaj a primit Sorin Brotnei de la soția lui însărcinată. Fostul component al trupei Akcent, în lacrimi

Sorin Brotnei se află, în prezent, în Madagascar, unde participă la filmările pentru emisiunea 'Ultimul Trib' de la Antena 1. Abia ajuns în Madagascar, cântărețul a avut surpriza să găseasă un mesaj de la soția sa, ascuns printre lucruri.

Când și-a desfăcut bagajul în prima seară petrecută în Madagascar, lui Sorin Brotnei nu mică i-a fost mirarea să descopere printre lucruri un bilețel scris de soția sa, însărcinată în 6 luni. Gândindu-se că acesta are nevoie de încurajări, Ramona, i-a scris un mesaj impresionant: 'Dragostea noastră, noi te iubim cel mai mult din lume, ești totul nostru, tu ești mândria noastră și tot ce avem noi mai mare. Te așteaptă acasă soția ta și Ivana.'

Reacția cântărețului a fost una cât se poate de previzibilă. Cuvintele soției i-au adus instantaneu lacrimi în ochi, mai ales că decizia de a pleca de acasă o perioadă atât de lungă nu a fost una ușor de luat: 'Discuția a fost grea, soția mea e însărcinată în șase luni. Nu pot să vorbesc cu burtica ei, dar soția mea, pentru că mă iubește atât de mult, și-a dorit ca eu să trăiesc asta', a mărturisit artistul.

Sorin Brotnei, tentat să refuze participarea la emisiunea filmată în Madagascar

Într-un interviu acordat www.click.ro , Sorin Brotnei a declarat că a fost indecis cu privire la plecarea în Madagascar, deși știa că putea fi vorba despre o experiență cu care te poți întâlni doar o dată în viață: “În prima fază, când mi s-a propus proiectul acesta, am refuzat cu gândul că soția mea e însărcinată și că nu aș putea să o las singură. După ce i-am spus de propunere, mi-a zis că ar fi o experiență pentru mine și știe că mi-ar plăcea să fac niște lucruri de genul acesta, de sport și supraviețuire. Și dacă ea mi-a spus că poate să mai facă un efort, abia atunci am acceptat! E o experiență cu care nu cred că mă voi mai întâlni, sunt sigur că vom avea parte de lucruri neașteptate. Una e să mergi în vacanță în Madagscar, alta e să mergi într-un concurs de genul acesta, cred că o să ne lovim altfel de lumea și de viața de acolo și forțat fiind de împrejurări, nu o să am de ales decât să trag la maximum!', a spus artistul.

Sorin Brotnei s-a căsătorit cu Ramona Ghioca în vara anului 2017, după un an de relație, nași fiindu-le Nicolai și Monica Tand.

Citește și

Ce frumoasă e fetița lui Keo! Artistul e topit după micuța Arya

Delia a vrut să lase muzica pe locul doi. Cine este persoana care ar fi trecut pe locul întâi

Dieta Juliei Roberts. La 50 de ani, Pretty Woman' își menține silueta adolescentină

Surse foto: paginile de facebook ale lui Sorin și Ramona Brotnei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete