Delia a vrut să lase muzica pe locul doi. Cine este persoana care ar fi trecut pe locul întâi

Una dintre concurentele participante la emisiunea “X Factor“, Valentina, de 15 ani, din Republica Moldova, a avut o curiozitate în ceea ce o privește pe Delia. Știind bine că muzica este viața Deliei, adolescenta a întrebat-o pe artistă dacă a fost vreodată atât de îndrăgostită încât să renunțe la muzică.

Răspunsul vedetei a fost unul oarecum previzibil. Nu a avut niciun moment în care să se fi gândit să renunțe la marea ei pasiune: „M-am îndrăgostit foarte tare la un moment dat şi m-am gândit să nu mă mai duc la concerte. Dar nu m-am gândit să mă las de muzicã. Am vrut să renunţ la câteva concerte pentru acea dragoste minunată pe care o am şi în secunda asta!”, a mărturisit jurata “X Factor”.

Citește și Cât cheltuie Delia pe ținutele spectaculoase pe care le poartă? Iată care este micul ei secret: Aleg din dressing…'

Delia și Răzvan Munteanu, unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu din anul 2012. Răzvan nu îi este doar soț, ci și impresar. Ca în orice relație însă, și între Delia Matache și soțul său mai apar discuții, mici conflicte, care au loc în principal din pricina faptului că ajung să petreacă destul de puțin timp împreună. „Amândoi muncim foarte mult și ajungem să ne reproșăm asta unul altuia. Asta e. Am ales să facem ceea ce ne place, deci nu putem da înapoi”, mărturisea Delia într-un interviu mai vechi.

Ambii sunt însă conștienți că acest lucru le-ar putea deteriora relația, astfel că, de fiecare dată când simt nevoia, apelează la… o terapie de cuplu mai specială: pleacă într-o vacanță exotică, cu multă plajă și scufundări și cu peisaje de basm, conform www.libertatea.ro

Citește și 

Fotografii surprinzătoare cu Delia, de pe vremea când era doar un copil! Cum arăta cântăreața la 11 ani

Îl mai ții minte pe Nick, care cânta cu Delia în trupa N&D? Cum arătă astăzi cântărețul

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete