Ce mare s-a făcut fetița Antoniei! Este aproape o domnișoară și descoperă tainele machiajului

Fetița Antoniei moștenește, cu siguranță, frumusețea angelică a mamei ei. Maya Rosaria Castellano va împlini anul acesta 9 ani, dar se comportă deja ca o domnișoară. 

Cu puțină vreme în urmă, Antonia a postat pe contul de Instagram o poză cu micuța Maya ușor machiată. Machiajul discret îi scoate în evidență ochii superbi, albaștri.

https://www.instagram.com/p/BuV6lveAnFw/

 

Fetița Antoniei moștenește și frumusețea, și talentul mamei ei

Micuța nu moștenește doar frumusețea mamei ei, ci și talentul. Pe când avea doar 4 ani, Maya fredona cu talent celebra melodie “Marabou”, spre deliciul mamei sale.

Maya este copilul pe care Antonia îl are din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Artsita a născut-o pe Maya când era foarte tânără, la doar 20 de ani. Micuța locuiește în Italia împreună cu tatăl său, pe care-l iubește foarte mult. Antonia și Vincenzo Castellano au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a durat doar patru ani. Din păcate, relația lor a luat sfârșit atunci când artista a început să se întâlnească cu Alex Velea, și el căsătorit în acea perioadă.

Rănit de cea pe care a susținut-o în carieră, Vincenzo și-a revenit foarte greu după despărțire. Soarele a răsărit pe strada lui abia când instanța i-a încredințat-o pe Maya. Ulterior, omul de afaceri italian și-a refăcut viața alături de o italiancă.

Antonia și Alex Velea, iubire de poveste

Relația Antoniei cu Alex Velea este și ea desprinsă parcă din povești. De ziua ei, Alex i-a transmis un mesaj emoționant: „M-ai făcut un om mai bun și mi-ai adus fericire! O să îți mulțumesc în fiecare zi. Te iubesc! La mulți ani, iubire!’, a scris Alex Velea pe contul său de Instagram.

Citeste si

Exclusiv Avantaje: Antonia, așa cum n-ai mai vazut-o niciodată. Galerie foto

Antonia dezvăluie complexul pe care îl are încă din copilărie: Am învățat să mă iubesc aşa cum sunt'

Antonia a găsit echilibrul între familie și scenă: „Îmi place să fac curățenie și să fac dulciuri'

Surse foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete