Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica lui Nick ex-N&D

Artistul Nick, fostă jumătate a trupei N&D, și soția lui, Cătălina, au împreună o fiică, Andreea, în vârstă 13 ani.

Invitați recent în platoul emisiunii Vorbește Lumea, duo-ul tată-fiică au vorbit despre cum au decurs lunile de izolare pentru ei.

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica lui Nick ex-N&D

„Pentru mine a fost vis. Am început să mă machiez în pandemie. Adică să fac machiaje artistice. Așa m-am … specializat. Am multe emoții.

Am făcut extrem de multe Tik Tok-uri. Tata s-a apucat recent de vlog. Puteți să-l urmăriți. Nick N&D”, a declarat Andreea.

„Cel mai nasol pentru ea a fost că nu s-a putut întâlni cu colegii în această perioadă. Ieșirile i-au lipsit”, a completat solistul.

Întrebată de Adela dacă nu i s-a părut insuportabil să petreacă atât de mult timp cu părinții ei, Andreea a continuat:

„Toți prietenii mi-au spus că este insuportabil să stea cu părinții în casă. Nu înțelegeam cum să fie insuportabil. Pentru mine a fost ca de obicei. Nu a fost nimic schimbat”.

„Noi am fost foarte deschiși. I-am ascultat toate problemele. I-am dat răspunsurile necesare. Am căutat să menținem o relație de prietenie.

(…) Când era micuță era cu noi peste tot. La toate petrecerile noastre a fost prezentă. A stat în majoritatea timpurilor între oameni maturi și singură s-a maturizat foarte devreme”, a adăugat Nick.

Vorbind despre cum colaborează în mediul online, Nick a mărturisit că fiica lui îl învață tot ce trebuie să știe despre Tik Tok, în timp ce el o învață pe ea despre înregistrare și editare video.

Soția artistului este de asemenea prezentă în spatele camerelor pentru a-i ajuta cu tot ceea ce au nevoie.

„Suntem o echipă. (…) Urmează să se apuce și ea de vlog numai că vrea să-și cumpere bucătăria aia mișto din care să vrea să filmeze și ea.”

Foto: Instagram

Citește și:

Drama prin care a trecut Ștefan Bănică Junior. Și-a pierdut fratele când acesta avea doar 26 de ani într-un tragic accident rutier

James Middleton, fratele ducesei de Cambridge, s-a logodit cu iubita lui Alizee Thenevet! Cu ce se ocupă tânăra născută în Franța?

Ce familie frumoasă are Cristi Chivu! Cu cine seamănă fiicele fostului fotbalist? Ce mari au crescut Natalia și Anastasia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete