Ce mare a crescut fiul Romaniței Iovan! Albert rareori se lasă fotografiat

Albert, fiul Romaniței și al lui Adrian Iovan, are acum 13 ani și îi seamănă foarte mult tatălui său.

Fiul regretatului pilot are parte de o educație aleasă, mama lui înscriindu-l la una dintre cele mai bune școli din țara noastră.

Ce mare a crescut fiul Romaniței Iovan! Albert rareori se lasă fotografiat

Elev la International British School of Bucharest, Albert Iovan este pasionat de științele exacte, dar are și înclinații către desen și literatură, scrie Cancan.

În plus, Albert practică mai multe sporturi printre care și scrima, golful, înotul, surfingul, ciclismul și echitația.

În ianuarie 2014, Adrian Iovan s-a stins din viață în urma teribilului accident aviatic din Munții Apuseni.

Chiar dacă el și Romanița nu mai formau un cuplu, pentru aceasta a fost cumplit să-i explice fiului ei, Albert, care atunci avea doar 7 ani, ce s-a întâmplat cu tatăl lui.

„Un medic care a fost în avion m-a sunat și mi-a spus că cei de la Colegiul Medicilor vor să-i ofere o diplomă în onoarea tatălui lui.

L-am consultat pe Albert. După două zile i-am zis exact cum a zis Albert. Albert mi-a zis că nu are nevoie de nicio diplomă și că el nu înțelege cum dintr-un avion plin cu medici nu a fost în stare niciunul dintre ei să-l ajute pe tatăl lui.

Copil la 7 ani. Copilul a spus esența foarte clar. Albert a crescut în acest interval de timp cu această traumă, suferință, însă acum se bucură când mergem în Apuseni.

Încercăm să facem din drumul nostru până acolo un fel de comemorare. Eu am spus și o mai zic că Adrian a lăsat acolo toată energia lui. Până urcăm acolo tot timpul este soare”, a dezvăluit Romanița Iovan, la Interviurile VIVA!, în martie 2018.

Foto: Instagram

Citește și:

Mădălin Voicu are conturile blocate pentru că ar fi refuzat să le plătească pensia alimentară fiilor lui

Sunt căsătoriți de 4 ani, dar Adela Popescu nu a devenit doamna Vâlcan. Care este adevăratul motiv pentru care nu și-a schimbat numele de familie?

Un prieten virtual i-a spus că nu are picioare frumoase, iar ea a reacționat imediat. Incredibil ce replică i-a dat Delia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete