Ce le-a răspuns Dani Oțil celor care l-au acuzat că are prețuri prea mari în restaurantul lui din București. Cât costă o pizza sau o supă
Dani Oțil e din anul 2016 proprietarul unui restaurant în București. În spațiul public el a fost acuzat că are prețuri mari la diversele preparate, însă acum s-a apărat, calitatea contează și, totodată, poziționarea restaurantului, care e în zona de nord a Capitalei.
The Grill e restaurantul pe care Dani Oțil îl are în București. Servește diverse preparate de care clienții au fost mulțumiți, însă unii au spus că prețurile sunt prea mari. Spre exemplu, o porție de cartofi prăjiți costă 19 lei, pizza pornește de la 49 de lei și ajunge până la 69 de lei, în funcție de tipul acesteia, supa de cocoș de curte cu găluște e 29 de lei, o pulpă de rață confiată e 69 de lei, ciolanul de purceluș e 78 de lei, iar saramura de caracatiță e 98 de lei, scrie Libertatea.
Având în vedere acuzațiile unor clienți, el a spus că prețurile din restaurantul lui nu sunt mari. „Răspundem răutăților de pe internet, glumițelor cum că la noi este scump, deși suntem un restaurant de nord, de mare calitate, cu servicii și pretenții, prețurile sunt astea care sunt, nu sunt cele mai mari de pe nordului', a spus Dani Oțil pe Instagram, conform Fanatik.
Și Mihai Bobonete s-a plâns de prețurile din restaurantul lui Dani Oțil
Mihai Bobonete a intrat în restaurantul deținut de Dani Oțil și s-a bucurat din plin de mâncare. Cu toate acestea, actorul a avut parte de o mare surpriză atunci când a văzut nota de plată. În cadrul unui podcast, în care îl avea alături pe Răzvan Simion, prietenul lui Dani Oțil, Mihai Bobonete a ținut să-și spună opinia în urma experienței pe care a trăit-o.
„M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (adică 1.500 de lei noi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota.
Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin . Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin', a spus Mihai Bobonete, notează wowbiz.ro.
A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023
Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:
EXCLUSIV AVANTAJE:
CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.
DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate
Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.
PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.
HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.
A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.
PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.
DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.
DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.
Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.
Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.
Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/