Prima fotografie cu fetița adoptată de Crina Matei. Actrița a și dezvăluit numele micuței, pe care a adoptat-o când era nou-născută

Crina Matei a arătat pentru prima oară o fotografie cu fetița ei adoptată. Actrița de teatru nu are niciun copil biologic, așa că anul trecut ea a înfiat-o pe micuța ei.

Pe Facebook, Crina Matei a postat o imagine cu fetița ei, căreia i-a pus numele Charlotte. Îmbrăcată în haine de iarnă, albe, micuța e așezată într-un scaun special, în mașină. „Fiecare călătorie a micuței mele este sigură, distractivă și confortabilă. Scaunul auto Coccolle este partenerul de încredere al Charlottei. Acest scaun prezintă dincolo de siguranță și versatilitate. Se poate roți 360 de grade și ajusta pentru orice vârstă'.

Văzând imaginea cu fetița, care are ochi albaștri, fanii Crinei Matei au reacționat: „Sănătate, copilărie fericită și multe împliniri', „Atât de drăguță', „Prințesa mica', „O frumusețe de fetiță. Să vă trăiască și să aveți numai bucurii din partea ei! 😘🤗'.

fetita-adoptata-crina-mateiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Crina Matei, primele declarații după ce s-a aflat că a adoptat o fetiță

În noiembrie 2022, Crina Matei a făcut primele declarații după ce a adoptat o fetiță nou-născută. A evitat să vorbească până atunci despre acest subiect, dar Crina Matei a confirmat faptul că adoptat o fetiță. Artista nu are niciun copil biologic, iar micuța îi aduce cea mai mare bucurie.

„Este un subiect care am hotărât să îl țin, cel puțin pentru acest moment, cât mai aproape de sufletul meu, pentru că este foarte mică. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, dar și celor care au înțeles că tot ceea ce ține, până la urmă, de rezerva asta de intimitate a unui om trebuie să rămână acolo. Nu vreau să privez pe nimeni și nu vreau să se simtă nimeni lezat de faptul că nu vorbesc foarte mult despre lucrul ăsta’, a mărturisit Crina Matei, pentru Antena Stars.

Ea a vrut să nu discute prea multe despre acest subiect, pentru că și-a dorit să se bucure doar ea cu familia ei de acest moment.

„Nu sunt de ascuns, dar în același timp este un moment în care ne bucurăm reciproc și în cadrul familiei de acest eveniment și atunci când lucrurile vor mai avansa, atunci vom vorbi mai multe. E o provocare minunată. Femeile sau oamenii trebuie să aibă resursă de vitalitate și de bucurie’, a adăugat cântăreața.

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete