Detaliul pe care puțini l-au observat! Ce a făcut Meghan Markle în ziua botezului micuțului Archie?

Ce a făcut Meghan Markle în ziua botezului micuțului ArchieSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

Cei mai atenți la detalii cu siguranță au observat o asemănare între botezul micuțului Archie și nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Ducesa de Sussex a reușit să facă legătura între cele două evenimente importante din viața ei și totul datorită unui simplu accesoriu.

Botezul lui Archie a fost cel mai important eveniment al weekendului ce s-a încheiat și chiar dacă ducii de Sussex și-au dorit să țină departe de ochii publicului întreaga ceremonie, au decis să facă publice câteva fotografii din ziua cea mare. Astfel, familia regală britanică a publicat o fotografie de colecție cu cei doi părinți alături de fiul lor, dar și un portret de familie.

Detaliul pe care puțini l-au observat! Ce a făcut Meghan Markle în ziua botezului micuțului Archie?

Privind în detaliu cele două fotografii, un element iese în evidență. În ziua botezului micuțului Archie, Meghan Markle a ales să poarte aceiași cercei pe care i-a avut și la nuntă, detaliu prin care a reușit să facă legătura între cele două evenimente importate. Mai mult decât atât, ducesa de Sussex a îmbrăcat o rochie albă, cu o croială asemănătoare celei pe care a purtat-o în urmă cu un an, atunci când a pășit în fața altarului și a devenit soția prințului Harry. Cerceii pe care Meghan Markle i-a purtat au costat 12.000 de lire sterline și se pare că ducesa de Sussex urmează modelul lui Kate Middleton de a îmbrăca aceeași ținută și de a folosi aceleași accesorii de mai multe ori.

Experții au analizat ținuta lui Meghan Markle și au ajuns la concluzia că ducesa de Sussex nu a făcut aceste alegeri în mod întâmplător, ci și-a dorit să aducă în atenția publicului momentul în care a devenit soția prințului Harry. În plus, acest gest a reprezentat cea mai bună modalitate prin care a putut lega, într-un mod simbolic, cele două evenimente.

“Meghan Markle a amintit de ziua nunții ei purtând acești cercei și rochia până la baza gâtului, care amintește de rochia ei de mireasă. Cred că ziua botezului a fost un moment potrivit pentru ca ea să poarte elemente prin care să lege, într-un mod subtil,  cele două evenimente. Cred că Meghan și-a dorit ceva prin care să nu îl eclipseze pe Archie, ci care să se potrivească și să îl complimenteze. Albul este perfect pentru vară și i se potrivește perfect lui Meghan.”, a spus stilistul Rochelle White, potrivit thesun.co.uk.

Pentru botezul fiului ei, Meghan Markle a ales coafura care a făcut-o celebră în toată lumea, clasicul coc, căruia i-a dat un plus de valoare cu ajutorul unei pălării elegante. Machiajul a fost unul natural, lucru care dovedește încă o dată că ducesa de Sussex nu și-a dorit să atragă atenția asupra ei, ci a vrut ca toate privirile să se îndrepte către micuțul Archie.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii din ziua botezului.

Foto: northfoto.com

Citește și:

La botezul lui Archie, Kate Middleton a purtat o rochie cumpărată la reduceri

Sharon Stone a fost la un pas de a-și pierde viața! Ce probleme de sănătate a avut?

Alexandra Stoian a renunțat la televiziune cu patru ani în urmă! Unde locuiește vedeta TV acum?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete