„Am fost văzută ca o ciudată!”. Ce i s-a întâmplat Danei Nălbaru după ce s-a botezat la 33 de ani

Dana Nălbaru, care s-a pocăit la 33 de ani, a povestit cum i s-a schimbat viața după ce a luat calea credinței. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, fosta cântăreață a recunoscut că mulți prieteni s-au depărtat de ea, mulți nu au înțeles-o, nu au acceptat schimbarea din viața ei.

„Sunt oameni pe care i-ai pierdut pe drumul ăsta sau oameni care nu te-au mai înțeles, pe care nu-i mai înțelegi?' a întrebat-o Mihai Morar pe Dana Nălbaru, care a recunoscut că a pierdut mulți prieteni. „Da, sunt! De înțeles înțeleg. (…) Am pierdut prieteni dragi, apropiați cu care nu m-am certat sau nu am avut contradicții, ci pur și simplu drumurile noastre s-au dus, au luat-o în direcții diferite.

Eu am ales această cale pentru mine și pentru copiii mei, consider că este cel mai bun drum, cel mai liniștit drum și este drumul către adevăr. Alții nu cred ca mine și atunci inevitabil am fost văzută ca o ciudată care vorbește despre chestia asta și care poate să fie fericită cu chestia asta care e așa o prostie. Îmi asum lucrul ăsta', a explicat ea.

După ce s-a pocăit, ea a început să cunoască oameni noi și să își facă noi prieteni, preoți, pastori. „Pe de altă parte, am descoperit o grămadă de alți oameni care mi se potrivesc, cu care sunt foarte fericită, noi ne spunem frați și surori și cu care mă înțeleg extraordinar.

Am prieteni chiar și preoți care s-au botezat de curând. Mă văd cu oamenii și atunci când ne întâlnim nu doar ne rugăm, nu doar vorbim despre Dumnezeu, vorbim despre o grămadă de lucruri, altele decât cele care țin de lumea spirituală', a zis ea.

Și a continuat: „Nu frecventez o biserică, m-am dus din când în când mai mult de curiozitate. Eu îl urmez pe Hristos, sunt creștină după Iisus Hristos, nu după vreun cult. Și mai sunt oameni ca mine, când ne întâlnim ne rugăm. (…) Îi cunosc cei care ar putea spune cei care sunt penticostali sau baptiști. Eu îl urmez pe Iisus Hristos, eu sunt creștină și îl urmez pe Iisus Hristos. (…) Merg în diverse biserici, doar că eu nu simt să aparțin unei anume biserici. Am motivele mele', a încheiat ea.

De ce s-a pocăit Dana Nălbaru

În urmă cu 13 ani, Dana Nălbaru a decis să își schimbe religia și să se pocăiască. Artista a simțit că așa se poate apropia mai mult de Dumnezeu și este acum mai fericită ca niciodată.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel că în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele’, a dezvăluit Dana Nălbaru.

Dana NălbaruSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete