Actrița Gwyneth Paltrow, declarații fără perdea după ce s-a mutat cu soțul: „Viața noastră sexuală s-a sfârșit”

Casă dulce casă!

Actrița Gwyneth Paltrow (47 de ani) nu s-a conformat niciodată „regulilor” impuse de societate, asta mai ales când a venit vorba de relațiile sale amoroase.

În paginile ediției de februarie a revistei americane Harper’s Bazaar, actrița a vorbit deschis despre viața, cariera și familia ei.

Printre subiectele atinse s-a numărat și decizia lui Gwyneth de a se muta, în cele din urmă, cu soțul ei, producătorul Brad Falchuk (48 de ani).

Actrița Gwyneth Paltrow, declarații fără perdea după ce s-a mutat cu soțul:

„Viața noastră sexuală s-a sfârșit”

Deși Gwyneth și Brad s-au căsătorit în urmă cu mai bine de un an, cuplul abia de curând s-a mutat sub același acoperiș.

„Deci viața noastră sexuală s-a sfârșit”, glumește Gwyneth în interviul oferit recent. „Cred că a fost foarte interesant cum a rezonat lumea cu situația noastră.

Una dintre cele mai bune prietene ale mele mi-a spus că ăsta este visul ei și să nu mă mut niciodată cu soțul meu.

Cred că ajută categoric la conservarea misterului, dar și a ideii că cealaltă persoană are o viață a ei (n.r. în afara celei de cuplu).

Deci încerc să rămân conștientă de acest aspect odată ce începem o nouă etapă în care vom locui împreună.”

În urmă cu ceva timp, într-un interviu oferit revistei InStyle, actrița mărturisea că „viața după căsătorie i-a fost una cât se poate de bună”.

Gwyneth: „Ne-am rezervat un an pentru a ne lăsa familiile să se acomodeze cu noile schimbări”

În același interviu, Gwyneth a vorbit despre cum atât ea, cât și soțul ei și-au dorit ca ambele lor familii să se acomodeze schimbărilor survenite înainte de a se muta permanent împreună.

„Ne-am rezervat un an pentru a ne lăsa familiile să se acomodeze cu noile schimbări. Iar acum, după toată această perioadă, ne mutăm împreună. Chiar în această lună.

Îmi ador soțul. Este briliant și extrem de bun. Simt totodată că suntem egali unul altuia. Mă ambiționează să fiu un om mai bun. Iubesc viața după căsătorie. Este distractivă.”

Cuplul s-a căsătorit în luna septembrie a anului trecut în East Hampton, New York, într-o ceremonie la care au participat familiile și prietenii lor.

Paltrow a fost anterior căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin. Mariajul lor a durat 10 ani, din 2003 până în 2013. Cuplul are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Apple (16 ani) și, respectiv, Moses (13 ani).

Actualul soț al actriței are de asemenea doi copii dintr-un mariaj anterior, un fiu și o fiică, Brody și Isabella.

Oricine începe o relație având copii dintr-o căsnicie sau relație anterioară știe cât de dificil este. Când actrița a fost întrebată dacă este o mamă vitregă bună, aceasta a recunoscut că „nu știe”.

„Știi, uneori devine mai complicat când sunt implicare două tinere adolescente. Cred însă că, la finalul zilei, fiecare vrea să se simtă iubit și acceptat.”

Fostul soț al actriței, muzicianul Chris Martin, formează și el un cuplu cu protagonista seriei Fifty Shades of Grey, Dakota Johnson.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce mult s-a maturizat fiica artistei Beyonce și a rapperului Jay-Z! Blue Ivy a împlinit 8 ani

Prințul Harry și Meghan Markle, prima apariție publică din 2020. Ce au descoperit specialiștii în limbajul trupului?

Ce test trebuie să treacă menajerele familiei regale britanice pentru a fi angajate? Nu este deloc unul ușor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete