Simona Pătruleasa a vorbit pentru prima dată despre relația dintre soțul și fiica ei. Cum se înțeleg Sabin și Ingrid?

Simona Pătruleasa a vorbit pentru prima dată despre relația dintre soțul și fiica ei. Cum se înțeleg Sabin și Ingrid?

Simona Pătruleasa este destul de secretoasă atunci când vine vorba despre familia ei. Îi place să vorbească puțin despre ai ei dragi Sabin și Ingrid.

Căsătorită de 11 ani cu omul de afaceri Sabin Ivanof, vedeta Kanal D spune ori de câte ori are ocazia că micuța Ingrid este minunea pe are le-a dat-o viața.

Tocmai despre Minune și relația pe care o are aceasta cu tatăl ei, am decis să vorbim astăzi, ajutându-ne evident de o declarație pe care a acordat-o Simona Pătruleasa deunăzi.

Cum se înțeleg Sabin și Ingrid?

„Foarte bine. Sabin este un tată foarte implicat! Unii ar spune că exagerat de implicat! Când eu sunt la serviciu, el îi pregătește masa fetiței noastre, fac temele împreuna, și merg la tenis. Se descurcă perfect în orice situație. Este un părinte foarte dedicat, iar Ingrid este topită după el.

Sper ca această relație să fie la fel de deschisă și când ea va fi mare, și să-i fie un bun prieten, nu doar tată', declară vedeta Kanal D.

Recunoscătoare pentu tot ce a primit de la Univers, Simona Pătruleasa nu obosește în a-i mulțumi de fiecare dată când are ocazia.

„Mulțumesc Universului pentru tot! Pentru Ingrid, în primul rând, pentru familia mea, pentru șansa pe care am avut-o, și o am să fac ceea ce îmi place; și mulțumesc atunci când pot să aduc puțină fericire în jurul meu', conchide Simona Pătruleasa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete