Ce frumoasă este fiica lui Robert Turcescu! A lansat o colecție vestimentară

Fiica jurnalistului Robert Turcescu (19 ani) cochetează de câțiva ani buni cu moda. Recent, potrivit OK! Magazine, Ioana a realizat o colecție de corsete în parteneriat cu Oana Nuțu, actuala soție a tatălui ei.

Încă din anii de școală, Ioana Turcescu a avut o pasiune pentru modă și blogging, iar preocuparea actualei soții a tatălui său cu designul vestimentar nu a făcut decât să-i cultive acest hobby.

Ce frumoasă este fiica lui Robert Turcescu! A lansat o colecție vestimentară

Astfel, fiica cea mare a lui Robert Turcescu, care va împlini 20 de ani în luna noiembrie a anului acesta, s-a lăsat fotografiată în ipostaze care îi pun în valoare creațiile.

Surprinzător sau nu, mama Ioanei, Corina Ilie, a îmbrăcat și ea unul dintre corsete și s-a fotografiat alături de fiica ei.

„Celebrând prima colecție de modă a fiicei mele. Sunt atââât de mândră de ea, de creativitatea ei, de munca și determinarea ei!!

Nu-mi vine să cred că port unul dintre corsetele ei – și se potrivește atât de frumos”, a scris Corina, în mediul online.

„Mie îmi tot vine să spun că e un copil. O tânără care, din punctul meu de vedere, a crescut absolut superb.

E inteligentă, extrem de pasionată de tot ceea ce face și pune suflet în tot ceea ce face. E un om cu o personalitate extraordinară.

Așa încât, încă din perioada trecerii de la copilărie la adolescență, nu am avut niciodată impresia că stau de vorbă cu un copil, ci cu un copil foarte matur”, spunea Robert Turcescu în trecut, despre fiica lui.

Foto: Instagram

Citește și:

Motivul pentru care Hilary Swank a fost nevoită să ia o pauză de trei ani de la actorie. Abia acum a dezvăluit tot

Știai că Madonna este o rudă îndepărtată de-a artistei Celine Dion? 20 de lucruri pe care nu le știai despre solistă

Nu are o siluetă doar suplă, ci și foarte lucrată! Cum se menține modelul Gabriela Prisăcariu, logodnica lui Dani Oțil

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete