Motivul pentru care Hilary Swank a fost nevoită să ia o pauză de trei ani de la actorie. Abia acum a dezvăluit tot

Câștigătoare a două Oscar-uri, actrița Hilary Swank a dezvăluit recent motivul pentru care a decis să ia o pauză de trei ani de la actorie.

Actrița a luat această decizie pentru a putea să aibă grijă  de tatăl ei, Philip, înainte și după transplantul de plămân și spune că nu regretă deloc hotărârea ei, având în vedere că părintele ei s-a refăcut complet și este sănătos acum.

Trebuia să fie un an, pentru că durează un an să vezi dacă organul este acceptat de organism. Am devenit avocatul sănătății pentru tata. Un an s-a transformat în doi, apoi în trei. Și, mulțumită lui Dumnezeu, rugăciunile au fost ascultate. Este sănătos și într-o stare foarte bună mai mult de cinci ani mai târziu', spune actrița.

Hilary a apărut  și pe coperta revistei Health, iar imaginile sunt spectaculoase.  Fotografiile au fost realizate în Colorado, unde actrița  și actualul ei soț, Philip Schneider, s-au stabilit în timpul carantinei.

Swank și antreprenorul, în vârstă  de 47 de ani, s-au căsătorit, în urmă cu doi ani,  pe 18 august.

Cuplul, cunoscut ca Philary', s-au întâlnit în noiembrie 2016, la cinci luni după ce actrița a încheiat logodna  cu fostul jucător profesionist de tenis Ruben Torres.

Hilary Swank (hilaryswank / 19.08.2019): Its been a year!! The best of my life..besides the first year..and second year together. Happy one year wedding anniversary, to the love of my life. “
Supplied by Instagram.com/face to face

Hilary a produs și joacă în seria de 10 episoade a lui Andrew Hinderaker, Away', unde are rolul Emmei Green.

Redactat de Ana Maria Niță-Bungrezeanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete