Ce flori parfumate îți pot încânta simțurile și casa?

flori parfumate

Există câteva flori parfumate care funcționează perfect ca un odorizant natural pentru locuință. Dintr-o listă mai lungă, am făcut o selecție cu preferatele noastre. Preferatele tale care sunt?

Dacă ești o pasionată de flori, mai exact de flori parfumate, cu siguranță ai în casă câteva specii. Dacă ești la început de drum în această zonă, iată câteva idei care îți vor răscoli simțurile.

În miniatură

  1. Citricele de apartament: sunt printre cele mai populare plante de apartament, atunci când parfumul este un criteriu important. Parfumurile citricelor sunt uimitoare și umplu spațiul în care sunt amplasate.
  2. Lavanda: în cazul acesteia, părerile sunt împărțite, pe principiul, „ori îți place, ori nu-ți place'. Parfumul este unul puternic, își face simțită prezența și, pe unii dintre noi, îi poartă cu gândul la imaginea lanurilor cu lavandă din Provence. Este o plantă care iubește spațiul și lumina, așa că poate fi o opțiune bună pentru balcoane și terase.

Gardenia și florile ei parfumate

  1. Iasomia: există iasomie de grădină și iasomie de cameră. Iasomia este o plantă afrodisiacă, având un parfum irezistibil. Tocmai de aceea este unul dintre ingredientele de bază în industria parfumeriei. Iasomia iubește soarele și îi place să se întindă, așa că depinde de tine cât spațiu îi acorzi. Un lucru este sigur: iasomia este o încântare vizuală și olfactivă.
  2. Gardenia: este o plantă minunată de apartament (foto). Atât de delicată, cu florile ei mici, în diferite culori, gardenia are un parfum asemănător cu cel al iasomiei. Este o plantă care are nevoie de umezeală și lumină din abundență.
  3. Passiflora sau Floarea Pasiunii: este o plantă de interior. Chiar dacă o poți ține la aer pe perioada verii, iarna trebuie ținută în casă. Are un aspect spectaculos, iar aromele diferă în funcție de specie. Este o plantă care crește repede și are nevoie de susținere.

Citește și: Ce plante purifică aerul din încăperi

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber