Ce fiica mare are Courteney Cox, alias Monica din „Friends”

Courteney Cox este celebra brunetă din filmul „Friends'. Activă pe rețelele de socializare, aceasta a acceptarea provocarea unui joc de „cine cunoaște mai bine pe cine', alături de nimeni alta decât fiica ei, Coco Arquette.

Despre vedetele de la Hollywood pare că știm mai tot. Însă faptul că faimoasa brunetă din serialul Friends are o fiică de 17 ani continuă să-i ia prin surprindere pe fani. Cele două au acceptat să apară într-un filmuleț în care au jucat jocul „cine cunoaște pe cine mai bine'. Scopul acestuia a fost de a sărbători finalul sezonului emisiunii „9 luni cu Courtney Cox'. În cadrul acesteia, mai multe familii sunt invitate să vorbească despre experiența unei sarcini și provocările care vin la pachet cu aceasta.

Pe punct de egalitate, la finalul întrebărilor, câștigătoare a fost Courteney Cox, la doar un punct distanță. Spre nemulțumirea fiicei ei, care s-a ridicat și a plecat supărată.

Părinți talentați, copil talentat

Coco Arquette are nu doar o mamă celebră, ci și un tată la fel de cunoscut, pe actorul David Arquette. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare. Ceea ce a început ca o poveste irezistibilă de iubire s-a transformat într-o luptă a orgoliilor care s-a sfârșit prin divorț.

În ceea ce o privește pe Coco, aceasta a moștenit numele de la mama ei, fiind o combinație între primele silabe ale numelui și prenumelui. În plus, a moștenit și talentul artistic, fiind foarte implicată în producția de muzică pentru teatru. Într-un interviu, mama ei, Courteney Cox, povestea că este extrem de atrasă de acest domeniu. Multe persoane i-au reproșat actriței faptul că fiica ei apare machiată excesiv.

Aceasta a explicat în cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show că este o modalitate prin care își exprimă personalitate. Îi place să se aranjeze, să-și vopsească părul, acum o săptămână a fost mov, cred că acum este un blond în partea de dedesubt, înainte a fost albastru. „Cred că trebuie să îi lăsăm să fie ei înșiși, cu anumite limite, bineînțeles', a continuat ea. „Nu sunt grozavă la a impune limite. Trebuie să mă perfecționez.'

Citește și: Cine este viitor soț al Ioanei Ginghină?

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete