Cine e viitorul soț al Ioanei Ginghină! Vedeta plănuiește nunta și se gândește la al doilea copil: „Nu sunt dispusă să fac tratamente”

A divorțat de Alexandru Papadopol, iar acum plănuiește nunta alături de noul iubit! Ioana Ginghină recunoaște că traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa! Vedeta a făcut declarații despre nuntă și al doilea copil!

În aprilie 2019, Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au întâlnit. Rapid și-au dat seama că se înțeleg foarte bine, la câteva luni de relație s-au și mutat împreună. Acesta lucrează în turism, nu a fost niciodată căsătorit și nu are copii. Ei bine, cei doi plănuiesc să se căsătorească anul acesta, chiar în septembrie.

„Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia.!', a spus ea pentru okmagazine.ro.

În plus, cei doi se gândesc și la un copil. „Eu am făcut nişte tratamente, în timpul căsniciei cu Alexandru, ca să rămân însărcinată şi n-a fost să fie. Doar m-am îngrăşat foarte tare. Dacă rămân gravidă, OK, dar nu mai sunt dispusă să fac tratamente pentru asta, fiindcă nu mi-au făcut bine nici fizic, nici în relaţie. N-a fost ceea ce trebuie şi nu mai vreau să forţez lucrurile.', a mai adăugat vedeta în același interviu.

„Nu mi s-a părut greu să ai un copil. Trăim într-o perioadă în care copiii se cresc uşor. Plus că îmi place viaţa. Eu, până la Cristi, n-am ştiut că poate exista bărbat care să mă potenţeze aşa. Nu zic că nu primeam complimente, dar acum sunt prinţesa casei! Eu nu am pomenit aşa ceva până acum!

Niciun bărbat din viaţa mea nu m-a tratat aşa cum sunt tratată acum. Sper să rămână aşa tot timpul. Trebuia să am şi experienţa asta. Ar fi fost păcat să nu! Mă întâlnesc cu oameni care-mi zic că am slăbit, că arăt bine, că sigur mi-am făcut vreo procedură estetică. Nu mi-am făcut nimic, sunt fericită! Şi am acasă un om care îmi zice numai că sunt frumoasă şi extraordinară.', a mai declarat Ioana Ginghină.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete