Ce face Vica Blochina pentru a avea o siluetă impecabilă?

Vica Blochina siluetă impecabilă

Odată cu înaintarea în vârstă, organismul trece prin multiple schimbări, iar dacă la 20 de ani metabolismul funcționează într-un anumit ritm, lucrurile stau complet diferit după 40 de ani. Ce face Vica Blochina pentru a avea o siluetă impecabilă?

Chiar dacă a trecut de 40 de ani, Vica Blochina se poate lăuda în continuare cu o siluetă subțire și un corp tonifiat, dar nu fără să facă eforturi în acest sens.

Ce face Vica Blochina pentru a avea o siluetă impecabilă?

Fosta balerină știe cât de important este echilibrul pentru a avea o siluetă armonioasă, motiv pentru care există un set de reguli de la care nu se abate niciodată. Secretul ei? Sportul și alimentația echilibrată. Vica Blochina pune foarte mult accentul pe activitatea fizică, iar acest lucru se vede, având în vedere că are un corp tonifiat și ține piept kilogramelor în plus.

“Sunt un om masochist cu corpul şi cu sufletul meu. Am nevoie tot timpul de reguli în viaţa mea, ambiţia şi disciplina mă caracterizează. Fac foarte mult sport, dacă aş putea aş face asta zilnic. Alerg zilnic pe 1000 de scări, sar coarda, fac abdomene. În general, ciugulesc, iar seara nu mănânc nimic. Dulciuri nu mănânc decât foarte rar, nu prea îmi plac, eu sunt cu fast food-ul. Am slăbit pentru că alerg foarte mult şi fac multe tratamente corporale, masaje. Mi-aş dori să fiu o aşchie, dar nu sunt, aşa sunt eu, cu formele mele imperfecte. Am o celulită care nu deranjează, pentru că stă carnea bine pe mine. E greu să ai 40 de ani, trebuie să faci foarte multe eforturi. Muncesc foarte mult, cât nu am muncit toata viaţa mea. Am  un magazine online, e noul meu copil şi toata energia mea e concentrată acolo.”, a spus Vica Blochina, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Vica Blochina.

Foto: facebook

Citește și:

Și-a pierdut mama când avea doar 15 ani. Povestea sfâșietoare a Adrianei Trandafir: Durerea e atât de mare încât…'

Ruptură în familia Oanei Roman. Vedeta a dezvăluit totul cu lacrimi în ochi

Ioana Ginghină iubește din nou. Cine este norocosul care i-a furat inima?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete