Ce face Marina Almășan atunci când e singură? Prezentatoarea a făcut declarații surprinzătoare: „Eu plâng pe ascuns, plâng pe rupte”

Marina Almășan este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv de la noi. Invitată în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu', de la Antena Stars, ea a vorbit deschid despre perioadele mai puțin fericite din viața ei. 

Mariana Almășan a făcut declarații surprinzătoare

Cu toate că în public este mereu cu zâmbetul pe buze, după cum chiar ea mărturisește, Marina Almășan recunoaște că a avut și momente în care și-a ascuns suferința.

„Am avut și eu continentele mele de supărare. Am avut perioade în care am plâns foarte mult. Dar eu plâng pe ascuns, plâng pe rupte și apoi ies în lume gândindu-mă că oamenii nu au nicio vină că eu am probleme. Mă gândesc că nimeni nu trebuie să vadă supărarea și încruntarea mea, pentru că le au și ei pe ale lor. Caut în orice lucru bucuria și mi-o exprim', a dezvăluit Marina Almășan.

Despre remediile naturiste pe care le folosește împotriva depresiei, despre secretul siluetei sale de invidiat, dar și despre relația cu copiii ei, Marina Almășan vorbește, duminică, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu' de la Antena Stars.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Marina Almășan, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Doinița Oancea a împlinit 35 de ani! Cum și-a sărbătorit ziua de naștere actrița?

Cum a reușit Sore să slăbească 26 de kilograme imediat după ce a născut: „Înainte de a naște, aveam 86 de kilograme'

Sandra Mutu a mărturisit cum se înțelege cu fosta soție a lui Adrian Mutu! Ce spune despre Consuelo: „Desigur că am cunoscut-o'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete