Ce este Jawline și cum poți obține un contur perfect al feței

Tot ce trebuie să știi despre modelarea mandibulei și umplerea pomeților, cu medicul estetician Dr. Delbani

Printre cele mai căutate intervenții estetice din ultimul timp se află Jawline și umplerea pomeților. Cele două tehnici de înfrumusețare te vor ajută să obții un contur perfect al feței prin volumizare și un aspect mai revitalizat.

Din ce în ce mai multe doamne și domnișoare aspiră la un look perfect, iar chipul este cheia pentru un aspect fizic armonios. Printre intervențiile de volumizare și luminozitate există și tehnici de definire care duc la obținerea unei fizionomii extrem de atrăgătoare.

Când vorbim de un chip perfect definit, primul exemplu concludent este Angelina Jolie, una dintre cele mai recognoscibile figuri din întreaga lume. În jurul aspectului fizic de invidiat al celebrei actrițe de la Hollywood s-au creat multe controverse, mai ales că aceasta a devenit un etalon de frumusețe.

Chipul ei „sculptat', mandibula proeminentă și pomeții plini au atras atenția la nivel mondial și au plasat-o deseori în topul celor mai frumoase femei. Doamnele și domnișoarele folosesc exemplul celebrei actrițe de multe ori când pășesc în cabinetele medicilor esteticieni, dorindu-și să obțină aceleași trăsături.

Ce este tehnică Jawline și la ce ajută umplerea pomeților – Dr. Delbani

Pentru început, trebuie menționat faptul că trăsăturile noastre sunt unice și orice intervenție pe care o aducem la nivelul feței va fi una la fel de unică, care va completa frumusețea naturală. Pentru a obține o geometrei a feței precum cea a Angelinei Jolie, care are un contur bine definit și pomeții plini, medicii esteticieni apelează la tehnica Jawline și volumizarea pomeților.

În cabinetul domnului doctor Delbani vei descoperi o serie de tehnici, care te vor aduce cât mai aproape de aspectul fizic dorit, printre care și reconturarea mandibulară, denumită Jawline. Această intervenție estetică este o procedură minim invazivă, care constă în injectarea unei anumite cantități de acid hialuronic pentru a crea contur facial. Această procedură te va ajută să ai un chip armonios, îți va conferi un aspect mai tânăr şi mai proaspăt.

Tehnică Jawline este folosită pentru a recrea o mandibulă estetică, structurată și tinerească, atât persoanelor care și-au pierdut fermitatea zonei, cât și persoanelor care nu au această arie foarte bine definită. Împreună cu tehnica de conturare a mandibulei se merge pe umplerea pomeților pentru a armoniza trăsturile.

Important de menționat este faptul că Dr. Delbani va folosi pentru conturarea mandibulei un acid hialuronic special, cu putere mai mare de expandare, decât cel folosit pentru alte zone ale feței. Unul dintre avantajele pe care le constituie această tehnică este durata în timp.

După ce ai apelat la conturarea mandibulei, efectul se va menține pentru o perioadă lungă, de circa un an și asta pentru că zona respectivă reprezintă o arie unde acidul hialuronic este metabolizat mai greu de organism. De exemplu, persistența acidului este mult mai mare decât pe zona buzelor.

Umplerea pomeților este următorul pas după conturarea mandibulei. Defininirea pomeților cu acid hialuronic este o metodă estetică de corectare a volumetriei faciale care merge mână în mână cu modelarea trăsăturilor. Dr. Delbani este specializat în realizarea corecțiilor de volumetrie facial, totodată cu respectarea armoniei faciale.

Niște pomeți suficient de proeminenți, obraji cu volum și o mandibulă conturată vor armoniza trăsturile naturale ale chipului și vor aduce un plus de frumusețe și tinerețe feței.

Important de reținut este faptul că ambele tehnici, de conturare a mandibulei și de umplere a pomeților, sunt tratamente simple și eficiente care se realizează prin aplicarea acidului hialuronic în zonele cu nevoi, iar rezultatul este vizibil instantaneu. Ambele metode sunt minim invazive și se efectuează în circa 30 de minute, sunt proceduri nedureroase, care provoacă disconfort minim, iar efectul se păstrează pentru aproximativ un an de la injectare.

În cabinetul Dr. Delbani, specialist în chirurgia plastică și reconstructivă, pacientul va fi informat asupra beneficiilor și a riscurilor minime în urma intervenției estetice. Fiecare persoană care va alege să se lase pe mâna unui profesionist ca Dr. Delbani va avea posibilitatea să pună întrebări și să discute deschis despre intervenția dorită astfel încât să se ajungă la o concluzie realistă și la rezultatul mult așteptat.

Dr. Delbani lucrează în București, unde are numeroși pacienți, mulți dintre aceștia fiind fideli profesionalismului cu care medicul își execută lucrările estetice. Pentru mai multe informații, dar și pentru o programare poți apela la numărul de telefon +40 756 039 509 sau poți trimite un e-mail pe adresa [email protected].

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete