(P) NorMens, dovada că ciclul menstrual poate fi reglat și în mod 100% natural!

Femeile care au ciclul menstrual neregulat nu trebuie neapărat să recurgă la hormoni sintetici, anticoncepționale sau la alte medicamente, ale căror efecte secundare pot fi deranjante. Știința a atestat că probleme precum sindromul premenstrual sau menstruațiile abundente pot fi rezolvate apelând la soluții naturale.

Echilibrul hormonal depinde de interacțiunea mai multor elemente fizice și emoționale, care în final are un rol important în ceea ce privește modul în care funcționează organismul. Acești mesageri chimici sunt eliberați de către glandele endocrine în fluxul sanguin, ajungând ulterior la țesuturi și organe, pentru a induce poftă de mâncare, senzație de somn sau dorință sexuală, pentru reglarea ritmului cardiac, pentru a ajusta sau menține temperatura corpului ș.a.

Orice dezechilibru la acest capitol poate produce simptome precum menstruațiile abundente, tulburările de somn, oboseala inexplicabilă, acneea (care durează), sensibilitatea prea mare la căldură și la frig, iritațiile pielii, transpirațiile exagerate, balonarea sau durerile de cap. 

Câteva dintre cauzele comune ale dezechilibrului hormonal pot fi: 

 • tulburările tiroidiene – hipertiroidism, hipotiroidism
 • sindromul ovarelor polichistice
 • diabetul, problemele cu insulina 
 • reacțiile alergice, infecțiile
 • utilizarea anticoncepționalelor
 • stresul, anorexia
 • un stil de viață si de alimentație nesănătos, combinat cu factorii de mediu.

Reglarea hormonală naturală cu ajutorul Vitex și Maca

Femeile care au menstruație neregulată și cele care se confruntă cu sindromul premenstrual pot încerca echilibrarea sistemului hormonal cu NorMens, un supliment natural bazat pe Vitex agnus castus și Maca lepidium, două plante cunoscute pentru efectul de reechilibrare hormonală, care au acțiune sinergică și care nu produc efecte secundare precum substanțele de sinteză.

Eficiența ingredientelor active din NorMens – Vitex si Maca – în echilibrarea balanței hormonale și reglarea ciclului menstrual este demonstrată prin studii clinice.

Ce conține NorMens: Ingrediente active 100% naturale!

Deși nu este hormon, Vitex are proprietatea de a acționa asupra hipotalamusului și hipofizei, sprijinind producția de progesteron în acord cu nivelul de estrogen (crescând producția de LH și inhibând ușor FSH). De asemenea, este reglată secreția de prolactină. 

Aceste acțiuni contribuie la restabilirea echilibrului endocrin și la reglarea secreției ovariene, cu efect asupra reglării lungimii ciclului menstrual, așa cum a fost dovedit într-un studiu medical, care a înrolat 211 femei cu ciclu menstrual neregulat și tulburări de menstruație. 

Terapia a constat în administrarea zilnică a 20 mg extract de Vitex, pe o perioadă de 3 luni. 

Rezultatele au confirmat eficiența extractului de Vitex și implicit o parte dintre beneficiile NorMens:

 • la 79 până la 85% dintre ele s-au ameliorat simptome specifice, cum este absența menstruației, ciclul neregulat sau o menstră mai scurtă de 21 de zile. 
 • iar la 60 până la 88% dintre paciente s-a constatat îmbunătățirea simptomelor relaționate cu sângerarea menstruală, cum sunt crampele și sângerările pre sau post-menstruale.

Restabilirea echilibrului hormonal cu ajutorul Vitex determină o serie de beneficii și asupra manifestărilor neplăcute din perioada premenstruală, așa cum a fost dovedit într-un alt studiu medical, care a înrolat 1634 de paciente cu simptome fizice și psihice ale sindromului premenstrual: depresie, anxietate, iritabilitate, retenție hidrosalină.

Terapia a constat în administrarea zilnică a extractului de Vitex, tot pe o perioadă de 3 luni. 

Rezultatele au confirmat eficiența extractului de Vitex:

 • 93% dintre femei au observat o reducere până la dispariție a simptomatologiei sindromului premenstrual
 • 85% dintre medicii investigatori au catalogat Vitex ca fiind eficient și foarte eficient pentru femei
 • 81% dintre femei și-au descris starea ca fiind mult mai bună după terminarea terapiei
 • 94% dintre femei au avut o toleranță foarte bună și bună a terapiei

Nu putem ignora nici extractul standardizat de Maca, atunci când vorbim despre NorMens. Aplicabilitatea acestei plante rădăcinoase nu se limitează numai la stimularea fertilității, având efecte atestate și pentru stimularea libidoului și ameliorarea simptomelor specifice premenopauzei, printre altele.

Așadar, dacă ai ciclul neregulat sau suferi din cauza tulburărilor premenstruale precum balonare, dureri de cap, slăbiciune, edem, schimbări de dispoziție ș.a. poți încerca pachetul NorMens – Punctualitate și confort în fiecare lună.

Iar dacă ai menstruații abundente, ești lipsită de vlaga în timpul menstruației sau chiar ai anemie feriprivă, optează pentru pachetul NorMens Flux – Fără sângerări abundente, care ajută la normalizarea menstruației, reducerea oboselii, a senzației de balonare, durerilor de cap, stărilor de iritabilitate, cefalee, crampe abdominale etc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial