Răzvan Ciobanu a murit la 43 de ani, după o viață complicată și un destin ciudat

RZVAN CIOBANU SI MONICA BARLADEANUSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Răzvan Ciobanu a murit luni, a doua zi de Paști, la numai 43 de ani. Creatorul de modă și fostul jurat de la Bravo ai stil! a fost împlicat într-un grav accident rutier petrecut în județul Constanța, la ieșirea din localitatea Săcele, drumul ce ducea spre Năvodari. 

Răzvan Ciobanu a fost un designer foarte apreciat de publicul feminin pentru creativitatea de care dădea dovadă în creațiile rochiilor de seară, în special. O rochie Răzvan Ciobanu ieșea imediat în evidență la o petrecere, iar prețurile unei asemenea rochii nu erau atât de scumpe încât să și le permită doar o categorie restrânsă de femei.

Mașina pe care o conducea designerul Răzvan Ciobanu era un Range Rover, o mașină solidă și cu mulți cai putere. Reprezentanții poliției rutiere sosiți la fața locului au declarat că șoferul a apăsat accelerația cu mult peste limita legală, a pierdut controlul autoturismului acroșând copacii de la marginea drumului, mașina răsturnându-se de câteva ori în aer.

Din fericire Răzvan Ciobanu era singur în mașină.

Designerul și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier

'Hainele și pantofii au rămas slăbiciunea mea', declara în urmă cu doi ani reporterilor Libertatea designerul, explicând rolul unor emisiuni precum Bravo ai stil, un proiect educativ pe parte de estetică a alegerii și purtării hainelor.

Răzvan Ciobanu a plecat dintre noi fulgerător, grăbit și precipitat. Talentul și inspirația lui estetică vor rămâne însă amprentă de neșters în amintirea noastră.

Foto: Hepta

Citește și:

Au învățat vedetele lucruri nefolositoare?

DOSAR SPECIAL: Iubiri celebre de altădată. ȘTEFAN AUGUSTIN DOINAȘ ȘI IRINEL LICIU

DOSAR SPECIAL: Iubiri celebre de altădată. REGELE MIHAI ȘI REGINA ANA

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete