Ce condiții le-a pus Daniel Pavel unor români, când s-au întâlnit în Republica Dominicană: „O compatrioată m-a abordat foarte drăguț”

Daniel Pavel locuiește în Republica Dominicană din luna ianuarie, înainte ca Survivor România 2023 să înceapă la Pro TV. Acolo, prezentatorul a trecut prin situații neașteptate, recent s-a întâlnit cu un grup de români.

Pentru libertatea.ro, el a povestit despre întâlnirea plăcută pe care a avut-o. „Un eveniment de o magnitudine emoțională fără precedent – cum le tot marcăm și în show, în acest sezon, a fost o extraordinară întâlnire, chiar aici, în Dominicana, cu un grup de turiști români, organizați de o inimoasă compatrioată care trăiește și lucrează aici și care m-a abordat foarte drăguț pe social media', a spus el.

Și a continuat: „Cu precizarea că pot fi făcute poze doar cu mine și fiind acceptată cu bucurie această condiție – de altfel și singura logistic posibilă, am stabilit un punct de întâlnire pentru a doua zi. La locul și ora stabilită, am mers la întâlnire – ei, dragilor, acolo urma să primesc explozia minunată a primirii din partea grupului deja ajuns acolo.

Un autocar întreg (Mariana, românca noastră dominicană lăsase pentru momentul întrevederii cât de mulți erau ai noștri), iar copiii și părinții lor, fani Survivor, l-au onorat pe al vostru dom Dan cât pentru un sezon întreg', a declarat moderatorul emisiunii de la PRO TV.

daniel-pavel-intalnire-romani-republica-dominicana-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

De ce toată lumea îi spune „Domnu Dan'

Daniel Pavel a dezvăluit cum a apărut acest supranume, ‘Domnu Dan’, cu care i se adresează atât concurenții, cât și unii oameni din echipa de producțieși fanii emisiunii de pe rețelele de socializare, ba chiar și fiul lui.

‘Să știi că totul s-a petrecut în Dominicană. Factual, e vorba de un regizor de platou care, împreună cu un concurent, a început să-mi spună ‘domnu Dan’. ‘Domnu Dan să vină la cameră! Domnu Dan, hai să se liniștească concurenții!’. Astfel, o vorbă de platou a ajuns să intre, cumva, în mentalul colectiv și eu m-am trezit cu acest apelativ. Nu e vorba de vârstă. E, mai degrabă, vorba de drăgălășenia adresării. E o formă de respect’, a spus prezentatorul Survivor pentru Pro TV.

Daniel Pavel a dezvăluit amuzat că acum chiar și cei din familia lui, printre care și fiul său, au început să-i spună ‘Domnu Dan’: ‘Îmi zice chiar băiatul meu – care e adolescent. Câteodată, pe un ton ritos, așa, îmi zice: Domnu Dan’.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete