De ce Larisa Iordache e singură. Ce își dorește de la viitorul iubit: „Vreau familie frumoasă, vreo 2 copii și îmi doresc și să adopt unul”

În vârstă de 26 de ani, Larisa Iordache e împlinită pe plan profesional, dar nu și personal. Fosta gimnastă devenită antrenoare nu are un iubit, nu și-a găsit sufletul pereche, deși ea își dorește cu ardoare să-și înființeze o familie, chiar să aibă și mai mulți copii.

Într-un interviu pentru Fanatik, fosta gimnastică a povestit despre viața ei amoroasă. „Nu există nimeni în viața mea, acum. Să fie înțelegător, să rezonăm din punct de vedere al viziunilor, să ne susținem, să fim alături unul de celălalt, să ne bazăm unul pe altul. Să comunicăm, pentru că asta contează foarte mult într-o relație. Fără orgolii, fără ego-uri…

Cred că am ajuns la vârsta la care putem să trecem ușor peste aceste defecte și să fim oameni maturi. Eu îmi doresc o relație serioasă și să-l găsesc pe alesul meu. Îmi doresc o familie frumoasă, vreo 2 copii și îmi doresc și să adopt unul. Mă gândesc să-mi găsesc bărbatul ăla care să-și dorească acest lucru. Și bărbatul ăla care să iubească ce a ales…că în ziua de azi sunt foarte multe tentanții', a mai explicat ea.

larisa-iordache-nu-are-iubit-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În prezent, Larisa Iordache primește lunar de la stat 14.000 de lei rentă viageră, dar are și un salariu de antrenoare de la clubul Dinamo, acolo predă copiilor gimnastică.

„Sunt antrenoare la Dinamo, respect acest job, pentru că am foarte mulți copii pe care îi antrenez. Sufletele copiilor sunt foarte firave și nu-mi doresc să dezamăgesc, mai ales un suflet de copil… Dacă am pornit pe această nișă, o s-o țin așa. Dar, cine știe!', a mai spus ea.

„Încerc să înțeleg nevoia copilului, să înțeleg cauza și să ofer efectul. Încerc să vorbesc cu ei. Sunt calmă, indiferent de situație, pentru că copiii sunt dificili și nu reacționează mereu la ce li se spune, dar încerc să intru în jocul lor', a mai adăugat Larisa Iordache.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete