Ce condimente să folosești pentru a da savoare preparatelor de pe masa de Paște
CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Masa de Paște este încărcată de bunătăți, care mai de care mai gustoase, iar în mare parte, savoarea acestora se datorează condimentelor.
Atunci când alegem să gătim un anumit fel de mâncare, trebuie să acordăm o atenție sporită condimentelor pe care le folosim și asta pentru că, în anumite situații, este posibil ca acestea să nu se potrivească cu preparatul nostru. Pentru bucatele tradiționale care sunt puse pe masa de Paște pot fi folosite o serie de condimente, care vor da o aromă deosebită. Acestea sunt cele mai populare condimente pe care le putem folosi pentru a prepara felurile de mâncare de pe masa de Paște.
Atunci când ne apucăm de gătit, trebuie să avem în vedere un lucru foarte important. Mai exact, trebuie să știm că există o serie de condimente care ar trebui adăugate în timp ce preparatul este încă pe foc, în timp ce altele ar trebui adăugate imediat după ce focul a fost oprit, potrivit jurnalul.ro.
Boabele de muștar, chimenul, dafinul, ienibaharul, coriandrul sau cuișoarele dau o aromă aparte oricărui preparat, mai ales dacă sunt adăugate în timp ce acesta se află pe foc. La polul opus se află de obicei verdețurile ca pătrunjelul, mărarul, țelina, leușeanul, busuiocul sau salvia, acestea fiind adăugate atunci când mâncarea este gata.
Urmărește materialul video pentru a vedea condimentele care vor da savoare preparatelor de pe masa de Paște.
Foto: pixabay.com
Citește și:
NU ai voie să mănânci două alimente în Săptămâna Mare, chiar dacă sunt de post! Este mare păcat
Rețetă originală de cozonac cu nuca şi vanilie pentru Paște! Va ieși pufos și gustos
Rețete originale de drob de miel! Va ieși foarte gustos și aromat
Vezi şi cum să faci amestec de ierburi de Provence!